Αριστοφάνης, 445-386 π.Χ.
Ο Αριστοφάνης, γιος του Φιλίππου από τον δήμο Κυδαθήναιον, ήταν Αθηναίος σατιρικός ποιητής του 5ου αιώνα (περίπου 445 - 386 π.Χ.). Ο Αριστοφάνης είναι, μαζί με τον Εύπολι και τον Κρατίνο, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της περιόδου της αρχαίας αθηναϊκής κωμωδίας που χαρακτηρίζεται ως «αρχαία κωμωδία» και ο μοναδικός, του οποίου σώζονται ακέραια έργα. Κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., συνέγραψε 46 κωμωδίες. Από αυτές σώζονται έντεκα ακέραιες, ενώ παραδίδονται 924 αποσπάσματα.
Βιογραφικά Στοιχεία Διαθέτουμε ελάχιστες, ανεξάρτητες πληροφορίες για τη ζωή του και, συχνά, στοιχεία για τη βιογραφία του, αντλούνται από τις ίδιες τις κωμωδίες του, και πρέπει γι' αυτό να αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 445 π.Χ. περίπου, και πέθανε στα μέσα της δεκαετίας του 380 π.Χ. Έζησε στην Αθήνα και μεγάλωσε τα χρόνια, που ξεκίνησε για την Αθήνα και τους κατοίκους της, μία εποχή ειρήνης και άνθησης, κατά την οποία στην πολιτική ζωή κυριαρχούσε η προσωπικότητα του Περικλή (ειρήνη με την Σπάρτη και την Περσία), και η οποία διήρκεσε μέχρι την έναρξη του τριακονταετούς πελοποννησιακού πολέμου το 431 π.Χ.. Ήταν γιος του Φιλίππου, γνήσιου Αθηναίου, από τον Δήμο Κυδαθηναίων κι έτσι θεωρείται κι αυτός ντόπιος. Για τη ζωή του, όμως, μόνο ελάχιστα μας είναι σήμερα γνωστά. Νυμφεύτηκε νωρίς κι απέκτησε τρεις γιους, τον Φίλιππο, τον Νικόστρατο και τον Αραρότα. Ο τελευταίος ήταν κι αυτός κωμικός ποιητής και με το όνομά του ο Αριστοφάνης δίδαξε στα τελευταία χρόνια της ζωής του τις κωμωδίες του "Κώκαλον" και "Αιολοσίκωνα". Ο Αραρώς δίδαξε και δικά του πρωτότυπα έργα.
Έλαβε συνολικά, 10 μεγάλα πρώτα βραβεία σε σχετικούς θεατρικούς διαγωνισμούς. Από τα έργα του φαίνεται πως είχε εξαιρετική μόρφωση, γενική και ειδική. Εκτός από τη καθολική μόρφωση, που η Αθήνα του Περικλή έδινε στους νέους, γνώριζε άριστα τα έργα των προηγούμενων ποιητών και φρόντισε να τελειοποιηθεί στη σκηνική τέχνη. Ήταν πνευματώδης ευφυολόγος, χιουμορίστας και με περίσσεια τόλμη καυτηρίαζε, προπάντων τους δημαγωγούς, τους σοφιστές και τον Δήμο Αθήνας.
Φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά τις τραγωδίες του Αισχύλου, τον οποίο θαύμαζε για τη συντηρητικότητά του και που, στους "Βατράχους", ύστερα από μεγάλη διαδικασία, που γίνεται στον Άδη, δίνει τα πρωτεία της τραγικής ποίησης. Επίσης είναι άριστος γνώστης των "Ωδών" του Πίνδαρου και του Στησίχορου. Εκείνος όμως που επέδρασε πολύ στο ύφος, στη τεχνική και στη γλώσσα του, ήταν ο Ευριπίδης, παρόλο που αποτελούσε το μόνιμο στόχο των επιθέσεων και των διακωμωδήσεών του. Ο Κρατίνος, για να χαρακτηρίσει την προσκόλληση αυτή, έπλασε αυτή τη λέξη: "ευριπιδαριστοφανίζειν".

Έργα Οι σημαντικότερες πηγές για τις διδασκαλίες των έργων του Αριστοφάνη είναι οι επιγραφές με τους καταλόγους νικητών σε δραματικούς αγώνες, [3] οι αρχαίες υποθέσεις στα σωζόμενα έργα του και οι πληροφορίες που παραθέτουν οι αρχαίοι λεξικογράφοι.
Ο Αριστοφάνης παρουσίασε τις τέσσερις πρώτες κωμωδίες του, αναθέτοντας την διδασκαλία του Χορού στον Καλλίστρατο: οι Δαιταλείς διδάχθηκαν το 427 π.Χ., στα Μεγάλα Διονύσια της επόμενης χρονιάς (426 π.Χ.) παρουσιάστηκαν οι Βαβυλώνιοι, με τους οποίους ο Αριστοφάνης κέρδισε πιθανώς το πρώτο βραβείο [4] και στα Λήναια του επόμενου έτους (425 π.Χ.) οι «Αχαρνείς», με τους οποίους επιτίθεται στις πολεμικές επιλογές των Αθηναίων και προβάλλει την ιδέα για σύναψη συνθήκης ειρήνης με τη Σπάρτη. Το 424 παρουσιάστηκε η κωμωδία «Ιππείς», η οποία αποτελεί μία καυστική, αν και κωδικοποιημένη σάτιρα, για τους Αθηναίους πολιτικούς, προ πάντων για το στρατιωτικό ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Κλέωνα, στον οποίο είχε επιτεθεί ήδη έντονα στο έργο του «Βαβυλώνιοι» και τον οποίο κατηγορεί για δημαγωγία.
Το 423 π.Χ. παρουσιάστηκε στα Μεγάλα Διονύσια Διόνυσο το έργο «Νεφέλαι», το οποίο αποτελεί μια σάτιρα για τις (τότε) μοντέρνες παιδαγωγικές ιδέες του Σωκράτη. Αυτή η κωμωδία για τον Σωκράτη απετέλεσε πρότυπο για διάφορους Ευρωπαίους συγγραφείς της κλασικής και ρομαντικής εποχής (Lessing, Γκαίτε κ.ά.). Το 422 παρουσιάστηκε στα Λήναια το έργο «Σφήκες», με το οποίο ο Αριστοφάνης λοιδορεί το δικαστικό σύστημα της Αθήνας και ιδιαίτερα τη δικομανία των οπαδών του Κλέωνα που είχε χάσει μια δίκη για υπεξαίρεση. Η κωμωδία «Ειρήνη» παρουσιάστηκε το 421 π.Χ. στα Μεγάλα Διονύσια Διόνυσο. Ο συγγραφέας παρουσιάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις του πελοποννησιακού πολέμου στους αγρότες, οι οποίοι στέλνουν μια επιτροπή στον Όλυμπο και ελευθερώνουν τη θεά της ειρήνης. Το έργο «Όρνιθες» παρουσιάστηκε το 414 επίσης στα Μεγάλα Διονύσια και θεωρείται, λόγω της σκηνικής πληρότητας, το πλέον πετυχημένο έργο του Αριστοφάνη. Πραγματεύεται, όπως στους «Ιππείς» τις πρακτικές των πολιτικών και στρατιωτικών, όμως χωρίς αναφορές σε επίκαιρα γεγονότα της Αθήνας, αλλά ως σημείο εκκινήσεως για να περιγράψει μια ιδανική κοινωνία και ταυτόχρονα για να αποδείξει τη βεβαιότητα για την αποτυχία της. Αν και το έργο αυτό δεν περιέχει το συνήθη για τον Αριστοφάνη πολεμικό τόνο, δεν του λείπουν οι σατιρικές αναφορές σε έργα των Αισχύλου, Ευριπίδη, Πίνδαρου κ.ά. Στα έργα του «Θεσμοφοριάζουσες» (411) και «Βάτραχοι» (405) παρωδούνται τα έργα του Ευριπίδη ως προς το θέμα και το ύφος τους.
Το διασημότερο έργο του Αριστοφάνη είναι η «Λυσιστράτη» που παρουσιάστηκε επίσης το 411 π.Χ.. Η ομώνυμη ηρωίδα του έργου πείθει τις γυναίκες της Αθήνας και της Σπάρτης να απόσχουν από τις ερωτικές δραστηριότητες για να υποχρεωθούν οι άντρες να διακόψουν τον πόλεμο. Το σχέδιο αυτό πετυχαίνει μετά από μερικές εμπλοκές. Αν και το έργο φαίνεται να έχει ένα ευγενή στόχο, τη διακοπή του πολέμου και την έλευση της ειρήνης, όπως γνωρίζουμε από την ιστορία, οι ολιγαρχικοί Λακεδαιμόνιοι δέχονταν να διακόψουν τον πόλεμο με κύριο όρο να καταργήσουν οι Αθηναίοι το δημοκρατικό πολίτευμα. Αυτή ήταν και η επιθυμία του Αριστοφάνη, ο οποίος μαζί με τους ολιγαρχικούς υποστήριζε κάθε τι που θα υπόσκαπτε το δημοκρατικό πολίτευμα της Αθήνας. Τα ύστερα έργα «Εκκλησιάζουσες» (393) και «Πλούτος» (388) ασχολούνται με ζητήματα της ιδιωτικής περιουσίας.
Τα έργα του Αριστοφάνη είχαν σημαντική επίδραση σε μεταγενέστερους συγγραφείς, ιδιαίτερα σε Άγγλους σατιρικούς του 17ου και 18ου αιώνα.

(Πηγή: http://el.wikipedia.org/ )
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2024 Εκκλησιάζουσες : Θεατρική διασκευή για παιδιά και εφήβους Συγγραφέας Αθηνά Σοκόλη Χαρτόδετο
2024 Πλούτος Συγγραφέας Όστρια Βιβλίο Χαρτόδετο
2022 Λυσιστράτη Συγγραφέας 24 γράμματα Χαρτόδετο
2021 Βάτραχοι Συγγραφέας Νεφέλη Χαρτόδετο
2021 Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Bibliotheque Χαρτόδετο
2021 Λυσιστράτη Συγγραφέας Bibliotheque Χαρτόδετο
2021 Νεφέλαι Συγγραφέας Ερωδιός Χαρτόδετο
2018 Αριστοφάνης - Μένανδρος Συγγραφέας Eκδόσεις Ζήτρος Χαρτόδετο
2018 Βάτραχοι Συγγραφέας Γαβριηλίδης Χαρτόδετο
2017 Λυσιστράτη Συγγραφέας Νεφέλη Χαρτόδετο
2013 Αριστοφάνης : Αχαρνείς, Όρνιθες Συγγραφέας Σελένα Εκδοτική Σκληρόδετο
2013 Αριστοφάνης : Λυσιστράτη - Νεφέλες - Βάτραχοι - Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Σελένα Εκδοτική Σκληρόδετο
2013 Λυσιστράτη Συγγραφέας Σιδέρη Μιχάλη Χαρτόδετο
2012 Assembly of Women Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Frogs Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ladies' Day Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Peace Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ανθολόγιο θεατρικών μονολόγων: Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς : Εισαγωγές στη διαδρομή του αρχαίου ελληνικού θεάτρου από τον 5ο αιώνα π.Χ. μέχρι τον 2ο αιώνα μ.Χ. Βιογραφίες συγγραφέων, υπόθεση έργων Συγγραφέας Φίλντισι Χαρτόδετο
2012 Αχαρνείς Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Βάτραχοι Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ειρήνη Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Πλούτος Συγγραφέας Γαβριηλίδης Χαρτόδετο
2012 Βάτραχοι Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2012 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2012 Αχαρνείς Συγγραφέας 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. Δερματόδετο
2011 Όρνιθες Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2011 Ειρήνη Συγγραφέας Γρηγόρη Χαρτόδετο
2011 Ειρήνη Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2011 Εκκλησιάζουσες : Θέατρο για παιδιά Συγγραφέας Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
2009 Νεφέλαι Συγγραφέας Το Ποντίκι Χαρτόδετο
2009 Πλούτος Συγγραφέας Ιδιωτική Έκδοση Σκληρόδετο
2009 Νεφέλαι Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Χαρτόδετο
2009 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη σε κόμικς : Αχαρνείς, Ιππείς, Νεφέλες, Σφήκες, Ειρήνη, Όρνιθες, Λυσιστράτη, Θεσμοφοριάζουσες, Βάτραχοι, Εκκλησιάζουσες, Πλούτος Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2008 Αριστοφάνης: Όρνιθες. Ειρήνη. Βάτραχοι : Ελεύθερη διασκευή των έργων και οδηγίες για σχολικές παραστάσεις Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2008 Νεφέλαι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2008 Όρνιθες Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Αχαρνής Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Βάτραχοι Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Ειρήνη Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Ιππής Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Λυσιστράτη Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Νεφέλαι Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Πλούτος Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Σφήκες Συγγραφέας Ζήτρος Χαρτόδετο
2007 Όρνιθες Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Όρνιθες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Αχαρνής Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Βάτραχοι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ειρήνη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ιππής Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Λυσιστράτη Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Λυσιστράτη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Νεφέλαι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Νεφέλες Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Σφήκες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Εισαγωγικός τόμος στην αρχαία ελληνική δραματική ποίηση : Το ξεκίνημα μιας πνευματικής διαδρομής Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ιππής. Εκκλησιάζουσαι. Συγγραφέας DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2007 Σφήκες Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2007 Αριστοφάνης. Μένανδρος : Θεσμοφοριάζουσαι. Αχαρνής. Ιππής. Νεφέλαι. Σφήκες. Ειρήνη. Όρνιθες. Λυσιστράτη. Βάτραχοι. Εκκλησιάζουσαι. Πλούτος: Δύσκολος. Επιτρέποντες. Σαμία. Ασπίς Συγγραφέας Ζήτρος Σκληρόδετο
2006 Όρνιθες Συγγραφέας DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2006 Αριστοφάνους Βάτραχοι Συγγραφέας Παπαδήμας Δημ. Ν. Χαρτόδετο
2006 Αχαρνείς Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Βάτραχοι Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Βάτραχοι. Λυσιστράτη Συγγραφέας DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2006 Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Ιππείς Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Σφήκες Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Θεσμοφοριάζουσες Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Ιππείς Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2006 Ειρήνη Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Νεφέλαι Συγγραφέας Χώρος Ποίησης Σικυώνιος Χαρτόδετο
2006 Πλούτος Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2005 Λυσιστράτη Συγγραφέας Δήμος Αθηναίων Πολιτισμικός Οργανισμός Σκληρόδετο
2005 Ιππείς Συγγραφέας Ζήτρος Σκληρόδετο
2005 Νεφέλες. Πλούτος Συγγραφέας DeAgostini Hellas Απροσδιόριστο δέσιμο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Σφήκες - ειρήνη Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Πλούτος Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Όρθνιθες - νεφέλαι Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Λυσιστράτη Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Αχαρνής - ίππης Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Ειρήνη Συγγραφέας Σμυρνιωτάκη Χαρτόδετο
2004 Νεφέλες Συγγραφέας DeAgostini Hellas Απροσδιόριστο δέσιμο
2004 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Greece in Poetry Συγγραφέας Libro Δερματόδετο
2003 Αριστοφάνη Όρνιθες Συγγραφέας Μίλητος Απροσδιόριστο δέσιμο
2003 Αχαρνείς Συγγραφέας Σαββάλας Σκληρόδετο
2003 Αχαρνείς Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ειρήνη Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Θεσμοφοριάζουσες Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Πλούτος Συγγραφέας Σαββάλας Σκληρόδετο
2003 Σφήκες Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Όρνιθες Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Βάτραχοι Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Ειρήνη Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη Συγγραφέας Κυριακίδη Αφοί Χαρτόδετο
2002 Ιππείς Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Λυσιστράτη Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Νεφέλες Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Πλούτος Συγγραφέας Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2001 Assembly of Women Συγγραφέας Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Birds Συγγραφέας Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Lysistrata Συγγραφέας Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Λυσιστράτη Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2001 Νεφέλες Συγγραφέας Γρηγόρη Χαρτόδετο
2001 Πλούτος Συγγραφέας Όμβρος Χαρτόδετο
2000 Ειρήνη Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1999 Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
1999 Λυσιστράτη Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Όρνιθες Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Ειρήνη Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Ο Πλούτος Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Λυσιστράτη Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Αχαρνής Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1998 Βάτραχοι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Ειρήνη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Ιππείς Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Λυσιστράτη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Νεφέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Όρνιθες Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Όρνιθες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Βάτραχοι Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Βάτραχοι Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1997 Αχαρνής Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Ειρήνη Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Ειρήνη Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Λυσιστράτη Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Νεφέλαι Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Ειρήνη: Πλούτος: Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Σφήκες: Θεσμοφοριάζουσες: Όρνιθες Συγγραφέας Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Λυσιστράτη: Βάτραχοι Συγγραφέας Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Αχαρνής: Ιππής: Νεφέλαι Συγγραφέας Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Πλούτος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Όρνιθες Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1996 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη Συγγραφέας Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
1994 Όρνιθες Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Βάτραχοι Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Ιππής Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Νεφέλαι Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Πλούτος Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Σφήκες Συγγραφέας Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Πλούτος Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1994 Ιππής Συγγραφέας Κάκτος Σκληρόδετο
1994 Ειρήνη Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1994 Θεσμοφοριάζουσαι Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Βάτραχοι Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Βάτραχοι Συγγραφέας Καρδαμίτσα Χαρτόδετο
1993 Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Κάκτος Σκληρόδετο
1993 Όρνιθες Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Λυσιστράτη Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Αχαρνής Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Νεφέλαι Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Σφήκες Συγγραφέας Κάκτος Χαρτόδετο
1991 Αχαρνείς Συγγραφέας Γρηγόρη Χαρτόδετο
1990 Λυσιστράτη. Βάτραχοι. Εκκλησιάζουσες Συγγραφέας Ερμής Χαρτόδετο
1989 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη Συγγραφέας Βιβλιοπωλείον της Εστίας Δερματόδετο
1987 Αριστοφάνους Όρνιθες Συγγραφέας Εκδόσεις Δωδώνη Άδετο
1987 Ιππείς : Εισαγωγή, κείμενο, μετάφραση, ερμηνευτικά σχόλια Συγγραφέας Γρηγόρη Χαρτόδετο
1986 Λυσιστράτη Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1979 Αχαρνής : Κωμωδία Συγγραφέας Σχολή Μωραΐτη. Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας Χαρτόδετο
1977 Aristophanis comoediae, vol. I (Αριστοφάνους κωμωδίαι, τόμος Α') Συγγραφέας Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
1977 Aristophanis comoediae, vol. II (Αριστοφάνους κωμωδίαι, τόμος Β') Συγγραφέας Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
1975 Βάτραχοι. Πλούτος. Ιππής. Εκκλησιάζουσαι Συγγραφέας Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
1975 Ειρήνη. Λυσιστράτη. Νεφέλαι. Αχαρνής Συγγραφέας Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
Aristophanis comoediae : Vol. I continens Acharnenses, Equites, Nubes, Vespas, Pacem Συγγραφέας Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
Όρνιθες. Θεσμοφοριάζουσες. Σφήκες Συγγραφέας Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
Βάτραχοι Συγγραφέας Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Ειρήνη. Πλούτος Συγγραφέας Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Ιππής. Νεφέλες Συγγραφέας Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Κωμωδίαι : Πλούτος Συγγραφέας Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Δερματόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2024 Εκκλησιάζουσες : Θεατρική διασκευή για παιδιά και εφήβους Αθηνά Σοκόλη Χαρτόδετο
2024 Πλούτος Όστρια Βιβλίο Χαρτόδετο
2022 Λυσιστράτη 24 γράμματα Χαρτόδετο
2021 Βάτραχοι Νεφέλη Χαρτόδετο
2021 Εκκλησιάζουσες Bibliotheque Χαρτόδετο
2021 Λυσιστράτη Bibliotheque Χαρτόδετο
2021 Νεφέλαι Ερωδιός Χαρτόδετο
2018 Αριστοφάνης - Μένανδρος Eκδόσεις Ζήτρος Χαρτόδετο
2018 Βάτραχοι Γαβριηλίδης Χαρτόδετο
2017 Λυσιστράτη Νεφέλη Χαρτόδετο
2013 Αριστοφάνης : Αχαρνείς, Όρνιθες Σελένα Εκδοτική Σκληρόδετο
2013 Αριστοφάνης : Λυσιστράτη - Νεφέλες - Βάτραχοι - Εκκλησιάζουσες Σελένα Εκδοτική Σκληρόδετο
2013 Λυσιστράτη Σιδέρη Μιχάλη Χαρτόδετο
2012 Assembly of Women Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Frogs Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ladies' Day Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Peace Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ανθολόγιο θεατρικών μονολόγων: Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς : Εισαγωγές στη διαδρομή του αρχαίου ελληνικού θεάτρου από τον 5ο αιώνα π.Χ. μέχρι τον 2ο αιώνα μ.Χ. Βιογραφίες συγγραφέων, υπόθεση έργων Φίλντισι Χαρτόδετο
2012 Αχαρνείς Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Βάτραχοι Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Ειρήνη Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Εκκλησιάζουσες Μεταίχμιο Ebook, PDF
2012 Πλούτος Γαβριηλίδης Χαρτόδετο
2012 Βάτραχοι Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2012 Πλούτος Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2012 Αχαρνείς 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. Δερματόδετο
2011 Όρνιθες Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2011 Ειρήνη Γρηγόρη Χαρτόδετο
2011 Ειρήνη Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2011 Εκκλησιάζουσες : Θέατρο για παιδιά Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
2009 Νεφέλαι Το Ποντίκι Χαρτόδετο
2009 Πλούτος Ιδιωτική Έκδοση Σκληρόδετο
2009 Νεφέλαι Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Χαρτόδετο
2009 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη σε κόμικς : Αχαρνείς, Ιππείς, Νεφέλες, Σφήκες, Ειρήνη, Όρνιθες, Λυσιστράτη, Θεσμοφοριάζουσες, Βάτραχοι, Εκκλησιάζουσες, Πλούτος Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2008 Αριστοφάνης: Όρνιθες. Ειρήνη. Βάτραχοι : Ελεύθερη διασκευή των έργων και οδηγίες για σχολικές παραστάσεις Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2008 Νεφέλαι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2008 Όρνιθες Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Αχαρνής Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Βάτραχοι Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Ειρήνη Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Εκκλησιάζουσαι Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Θεσμοφοριάζουσαι Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Ιππής Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Λυσιστράτη Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Νεφέλαι Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Πλούτος Ζήτρος Χαρτόδετο
2008 Σφήκες Ζήτρος Χαρτόδετο
2007 Όρνιθες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Όρνιθες Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Αχαρνής Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Βάτραχοι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ειρήνη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Εκκλησιάζουσαι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Θεσμοφοριάζουσαι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ιππής Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Λυσιστράτη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Νεφέλαι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Σφήκες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Εισαγωγικός τόμος στην αρχαία ελληνική δραματική ποίηση : Το ξεκίνημα μιας πνευματικής διαδρομής Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2007 Ιππής. Εκκλησιάζουσαι. DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2007 Λυσιστράτη Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Νεφέλες Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2007 Σφήκες Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2007 Αριστοφάνης. Μένανδρος : Θεσμοφοριάζουσαι. Αχαρνής. Ιππής. Νεφέλαι. Σφήκες. Ειρήνη. Όρνιθες. Λυσιστράτη. Βάτραχοι. Εκκλησιάζουσαι. Πλούτος: Δύσκολος. Επιτρέποντες. Σαμία. Ασπίς Ζήτρος Σκληρόδετο
2006 Όρνιθες DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2006 Αριστοφάνους Βάτραχοι Παπαδήμας Δημ. Ν. Χαρτόδετο
2006 Αχαρνείς Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Βάτραχοι Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Βάτραχοι. Λυσιστράτη DeAgostini Hellas Σκληρόδετο
2006 Εκκλησιάζουσες Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Ιππείς Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Σφήκες Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Θεσμοφοριάζουσες Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Ιππείς Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2006 Ειρήνη Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2006 Νεφέλαι Χώρος Ποίησης Σικυώνιος Χαρτόδετο
2006 Πλούτος Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2005 Λυσιστράτη Δήμος Αθηναίων Πολιτισμικός Οργανισμός Σκληρόδετο
2005 Ιππείς Ζήτρος Σκληρόδετο
2005 Νεφέλες. Πλούτος DeAgostini Hellas Απροσδιόριστο δέσιμο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Σφήκες - ειρήνη Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Πλούτος Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Όρθνιθες - νεφέλαι Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Λυσιστράτη Θεσμοφοριάζουσαι Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Αριστοφάνους Κωμωδίαι : Αχαρνής - ίππης Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Χαρτόδετο
2004 Ειρήνη Σμυρνιωτάκη Χαρτόδετο
2004 Νεφέλες DeAgostini Hellas Απροσδιόριστο δέσιμο
2004 Πλούτος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Greece in Poetry Libro Δερματόδετο
2003 Αριστοφάνη Όρνιθες Μίλητος Απροσδιόριστο δέσιμο
2003 Αχαρνείς Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Αχαρνείς Σαββάλας Σκληρόδετο
2003 Εκκλησιάζουσες Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Θεσμοφοριάζουσαι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ειρήνη Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Θεσμοφοριάζουσες Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2003 Πλούτος Σαββάλας Σκληρόδετο
2003 Σφήκες Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Όρνιθες Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Βάτραχοι Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Ειρήνη Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη Κυριακίδη Αφοί Χαρτόδετο
2002 Ιππείς Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Λυσιστράτη Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Νεφέλες Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2002 Πλούτος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Πλούτος Σύγχρονοι Ορίζοντες Χαρτόδετο
2001 Assembly of Women Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Birds Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Lysistrata Μέδουσα Χαρτόδετο
2001 Λυσιστράτη Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2001 Νεφέλες Γρηγόρη Χαρτόδετο
2001 Πλούτος Όμβρος Χαρτόδετο
2000 Ειρήνη Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1999 Εκκλησιάζουσαι Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
1999 Λυσιστράτη Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Όρνιθες Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Ειρήνη Κέδρος Σκληρόδετο
1999 Ο Πλούτος Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Λυσιστράτη Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Αχαρνής Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1998 Βάτραχοι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Ειρήνη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Ιππείς Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Λυσιστράτη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Νεφέλες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Εκκλησιάζουσες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1998 Πλούτος Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Όρνιθες Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Όρνιθες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Βάτραχοι Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Βάτραχοι Κέδρος Σκληρόδετο
1997 Αχαρνής Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Ειρήνη Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Ειρήνη Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Θεσμοφοριάζουσαι Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Λυσιστράτη Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1997 Νεφέλαι Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1997 Πλούτος Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Ειρήνη: Πλούτος: Εκκλησιάζουσαι Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Σφήκες: Θεσμοφοριάζουσες: Όρνιθες Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Λυσιστράτη: Βάτραχοι Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Άπαντα Αριστοφάνη : Αχαρνής: Ιππής: Νεφέλαι Αλκυών Σκληρόδετο
1996 Πλούτος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Όρνιθες Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1996 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
1994 Όρνιθες Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Βάτραχοι Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Εκκλησιάζουσαι Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Θεσμοφοριάζουσαι Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Ιππής Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Νεφέλαι Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Πλούτος Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Σφήκες Επικαιρότητα Χαρτόδετο
1994 Πλούτος Κάκτος Χαρτόδετο
1994 Ιππής Κάκτος Σκληρόδετο
1994 Ειρήνη Κάκτος Χαρτόδετο
1994 Θεσμοφοριάζουσαι Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Βάτραχοι Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Βάτραχοι Καρδαμίτσα Χαρτόδετο
1993 Εκκλησιάζουσαι Κάκτος Σκληρόδετο
1993 Όρνιθες Κάκτος Χαρτόδετο
1993 Λυσιστράτη Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Αχαρνής Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Νεφέλαι Κάκτος Χαρτόδετο
1992 Σφήκες Κάκτος Χαρτόδετο
1991 Αχαρνείς Γρηγόρη Χαρτόδετο
1990 Λυσιστράτη. Βάτραχοι. Εκκλησιάζουσες Ερμής Χαρτόδετο
1989 Οι κωμωδίες του Αριστοφάνη Βιβλιοπωλείον της Εστίας Δερματόδετο
1987 Αριστοφάνους Όρνιθες Εκδόσεις Δωδώνη Άδετο
1987 Ιππείς : Εισαγωγή, κείμενο, μετάφραση, ερμηνευτικά σχόλια Γρηγόρη Χαρτόδετο
1986 Λυσιστράτη Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1979 Αχαρνής : Κωμωδία Σχολή Μωραΐτη. Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας Χαρτόδετο
1977 Aristophanis comoediae, vol. I (Αριστοφάνους κωμωδίαι, τόμος Α') Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
1977 Aristophanis comoediae, vol. II (Αριστοφάνους κωμωδίαι, τόμος Β') Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
1975 Βάτραχοι. Πλούτος. Ιππής. Εκκλησιάζουσαι Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
1975 Ειρήνη. Λυσιστράτη. Νεφέλαι. Αχαρνής Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
Aristophanis comoediae : Vol. I continens Acharnenses, Equites, Nubes, Vespas, Pacem Παπαδήμας Δημ. Ν. Δερματόδετο
Όρνιθες. Θεσμοφοριάζουσες. Σφήκες Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός Δερματόδετο
Βάτραχοι Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Ειρήνη. Πλούτος Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Ιππής. Νεφέλες Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος Χαρτόδετο
Κωμωδίαι : Πλούτος Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων Δερματόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα