Εκδόσεις Παπαδόπουλος
  •  
  • Εκδόσεις Παπαδόπουλος: 2972 εγγραφές
Διεύθυνση
Καποδιστρίου 9
144 52 Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλέφωνο
210 2846074-5 , 210 2816134
Fax
Email
info@epbooks.gr
Website
Ιστορικό
Η οικογένεια των ιδρυτών ασχολείται με το χώρο του βιβλίου ήδη από το 1912. Για περισσότερα από εξηνταπέντε χρόνια εκδίδουμε κυρίως βιβλία για παιδιά, έχοντας συνδέσει το όνομα μας στη συνείδηση της ελληνικής οικογένειας με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο παιδικό βιβλίο. Από το 2011 εκδίδουμε και βιβλία για ενήλικες, δοκίμια, βιογραφίες και λογοτεχνία.

Σήμερα, η εταιρία έχει περάσει στα χέρια της τέταρτης γενιάς, απασχολεί περισσότερους από 35 εργαζομένους και πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες, και έχει έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής. Επίσης διατηρεί βιβλιοπωλείο, αποκλειστικά με τις εκδόσεις της, στην οδό Μασσαλίας 14 και Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας.
Κάθε χρόνο εκδίδουμε περισσότερα από 100 νέα βιβλία διαφόρων κατηγοριών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Συνολικά, ο κατάλογος βιβλίων μας περιέχει περισσότερους από 1.500 τίτλους. Τα βιβλία διατίθενται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων βιβλιοπωλείων και καταστημάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και όπου υπάρχει ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

Βιβλιοπαραγωγή ανά έτος
Θεματικές κατηγορίες