Αποτελέσματα αναζήτησης για:
ISBN: 9789601209135
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
University Studio Press (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Συντελεστές
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (1)
Κούρτης, Λάζαρος (1)
Σάνδρου, Δήμητρα (1)
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
 
1 - 1 από 1 αποτελέσματα
1
από 1
...
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
ISBN: 978-960-12-0913-5 || University Studio Press || 2001 || Χαρτόδετο || 461 σελ.
Κυκλοφορεί, €43.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1