Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
ISBN:
9789601209135
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
University Studio Press (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Συντελεστές
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (1)
Κούρτης, Λάζαρος (1)
Σάνδρου, Δήμητρα (1)
Έτος έκδοσης
2001
έως
2001
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Ασφάλεια τροφίμων
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
||
Κούρτης, Λάζαρος
||
Σάνδρου, Δήμητρα
ISBN: 978-960-12-0913-5 ||
University Studio Press
||
2001 ||
Χαρτόδετο ||
461 σελ.
Κυκλοφορεί,
€43.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*