Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2023 | Πρόσθετα Τροφίμων και Νομοθεσία, 3η Έκδοση : Συστήματα Τροφίμων-Διατροφής, Επισήμανση και Ασφάλεια | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2016 | Τρόφιμα | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2015 | Πρόσθετα Τροφίμων και Νομοθεσία | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2012 | Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών : Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Τρόφιμα : Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία | Συγγραφέας | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2023 | Πρόσθετα Τροφίμων και Νομοθεσία, 3η Έκδοση : Συστήματα Τροφίμων-Διατροφής, Επισήμανση και Ασφάλεια | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2016 | Τρόφιμα | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2015 | Πρόσθετα Τροφίμων και Νομοθεσία | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2012 | Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών : Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
2011 | Τρόφιμα : Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία | Τζιόλα | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |