Gruner, Hermann
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2017 Τροφογνωσία & Διαιτητική Συγγραφέας Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2014 Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική Συγγραφέας Εκδοτικός Όμιλος Ίων Σκληρόδετο
2013 Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εισαγωγή στη Γαστρονομία Συγγραφέας Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2008 Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2008 Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2008 Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2005 Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2004 Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2003 Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2002 Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2002 Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Συγγραφέας Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2017 Τροφογνωσία & Διαιτητική Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2014 Επάγγελμα Μάγειρας - Επαγγελματική Μαγειρική Εκδοτικός Όμιλος Ίων Σκληρόδετο
2013 Επάγγελμα Σερβιτόρος - Εισαγωγή στη Γαστρονομία Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2008 Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2008 Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής : Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2008 Επαγγελματική μαγειρική : Ελληνική και διεθνής κουζίνα Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2005 Επάγγελμα μάγειρας : Κοπή κρέατος και ψαριού Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2004 Τροφογνωσία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2003 Επάγγελμα μάγειρας : Επαγγελματική μαγειρική Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2002 Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
2002 Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία : Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα