Δίον
  •  
  • Δίον: 245 εγγραφές
Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρείας 39
546 21 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο
2310 265042
Fax
2310 265083
Email
info@psarasbooks.gr
Ιστορικό
Οι Εκδόσεις Δίον ξεκίνησαν το 1984 μέσα από την αγάπη και την ανάγκη του ιδρυτή τους Ευάγγελου Ψαρά να φέρει το αναγνωστικό κοινό σε επαφή με βιβλιογραφία που σχετίζονταν με θέματα που δύσκολα προβάλλονταν και συζητιόνταν. Ο κόσμος ωστόσο που πλαισίωνε και στήριζε το μικρό ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο, στην πρώτη του διεύθυνση τότε, στην οδό Ιπποδρομίου 10, διψούσε για ενημέρωση και εναλλακτική πληροφορία.
Οι Εκδόσεις Δίον επέλεξαν αρχικά να εντάξουν στη θεματολογία των βιβλίων τους μελέτες που αφορούσαν την Ιστορία, τη Φιλοσοφία, τη Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό. 35 χρόνια μετά, το εκδοτικό μας έργο και ενδιαφέρον διευρύνθηκε και πλέον οι εκδόσεις Δίον, με γνώμονα πάντα την πρωτοτυπία και τη ριζοσπαστική προσέγγιση των έργων που επιλέγουν, προσφέρουν στον αναγνώστη το δικαίωμα να έρθει σε επαφή με μελέτες και έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα όρια της εκδοτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Η Ψυχολογία, οι Εναλλακτικές Θεραπείες, η Αυτοβελτίωση, η Αστρολογία αλλά και η Μεταφυσική Λογοτεχνία πήραν και αυτές τη θέση τους στην καρδιά των εκδόσεών μας, καθώς ο σύγχρονος συμπαντικός άνθρωπος αρχίζει να συντονίζεται με ανώτερες και πιο λεπτοφυείς ενέργειες.
Θα θέλαμε να πούμε στον καθένα από σας ξεχωριστά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη, αγάπη και προτίμηση που μας δείχνετε 35 ολόκληρα χρόνια. Οι εκδόσεις μας πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τη διεύρυνση της γνώσης αλλά και της συνείδησής, θα συνεχίσουν να σας συντροφεύουν στα ταξίδια και στις εξερευνήσεις σας στην αέναη πύλη της γνώσης.
Βιβλιοπαραγωγή ανά έτος
Θεματικές κατηγορίες