Συρανίδου, Ιωάννα Ι.
Έως τώρα η Ιωάννα…

Είναι σύντροφος ενός θαυμάσιου συζύγου 30 χρόνια τώρα και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών 21 και 16 ετών.
Εμβάθυνε στον εαυτό της πριν από 7 έτη και από τότε η εκπαίδευσή της δεν έχει σταματήσει στιγμή αφού μελετάει βιβλία ψυχολογίας και οτιδήποτε έχει να κάνει με την εξέλιξη και την φυσιολογία του ανθρώπου σε κάθε πτυχή της ζωής του.
Έχει πάρει μέρος σε ομάδες Σωματο-συναισθηματικής Απελευθέρωσης, Αυτό-βελτίωσης, Αυτογνωσίας και Life & Business Coaching.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Συγγραφής και Mentoring. (2021/22)
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Udemy Business coaching, στο πρόγραμμα About this course Coaching Business Plan for Life Coaches with Coaching Vision Coaching Niche Coaching Clients Marketing Plan for Coaching. (2020)
Έχει ολοκληρώσει σπουδές που κατατάσσονται στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξειδικευμένη επιμόρφωση «Certificate in coaching – Ac accredited» ( Εξειδίκευση στην Προπονητική Ζωής ). (2018/19)
Παράλληλα παρακολούθησε επιτυχώς το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Διαχείριση χωρισμού – Διαχείριση γονέων» στο πλαίσιο Προγράμματος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ επίσης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (2018/19)
Επίσης ολοκλήρωσε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πιστοποιητικό επιμόρφωσης «Life Coaching» (Προπονητής Ζωής ). (2017/18)
Είναι οικοδέσποινα & δημιουργός της ομάδας Think Life.gr
Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Πως να ενδυναμώσεις την συντροφική σου σχέση», «Πως να ζεις τα καλύτερα ραντεβού της ζωής σου», «Πως να προσέχεις & να αγαπάς καθημερινά τον εαυτό σου»
Ψηφιακά Σεμινάρια + Εγχειρίδια/Workbooks: «Balance for Two» – «Ισορροπία για Δύο». Ένα Διαδραστικό Πρόγραμμα για την επίλυση προβλημάτων συντροφικής σχέσης, «Μοναδικός + Ελεύθερος». Μέσα στην συντροφική σχέση που Αγαπάς και Ποθείς Αληθινά να ζεις , «Διαμόρφωση Ζωής – Η Δύναμη των Στόχων». Πως να δημιουργήσεις την δική σου Ιστορία Ζωής.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Η Σύνδεση της Αγάπης Συγγραφέας Εκδόσεις Λευκό Μελάνι Ebook, PDF
2023 Η Σύνδεση της Αγάπης Συγγραφέας Εκδόσεις Λευκό Μελάνι Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Η Σύνδεση της Αγάπης Εκδόσεις Λευκό Μελάνι Ebook, PDF
2023 Η Σύνδεση της Αγάπης Εκδόσεις Λευκό Μελάνι Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα