Μαϊστράλη, Νεφέλη
Η Μαϊστράλη Νεφέλη είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (2011) και της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ (2012). Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος και μόνιμη συνεργάτης της θεατρικής ομάδας 4Frontal.
Εργάζεται ως ηθοποιός από το 2011 και έχει συνεργαστεί ενδεικτικά με τους Γ. Μόσχο, Στ. Λιβαθινό, Οδ. Παπασπηλιώπουλο, Λ. Κιτσοπούλου, Λ. Κονιόρδου, Π. Δεντάκη, Λ. Μελεμέ, Θ. Ζερίτη, Θ. Αμπαζή, Κ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Σπυράτου σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, του θεάτρου Κυκλάδων, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, της 4 Frontal,κ.α.
Από το 2018, άρχισε να εργάζεται και ως σύμβουλος δραματουργίας της ομάδας της, προσαρμόζοντας λογοτεχνικά κείμενα για το θέατρο, όπως ο Μύρτος του Π. Μάτεσι, Οι βάρδιες των πουλιών του Γ. Μακριδάκη, τα Μπλε καστόρινα παπούτσια του Θ. Σκρουμπέλου, κ.α.
Το 2019, έγραψε το πρώτο της ολοκληρωμένο θεατρικό έργο, Σαράντα επτά. Ακολούθησε το έργο της, Αριστερόχειρες που εκδόθηκε από την Σύγχρονη Εποχή και συνεχίζει να παίζεται για τρίτη χρόνια, στο Θέατρο Μπέλλος, σε σκηνοθεσία του Θ. Ζερίτη και παραγωγή της ομάδας.
 Στο μεταξύ, έχει δημιουργήσει και άλλα πρωτότυπα κείμενα στα πλαίσια παραγωγών τόσο της 4Frontal, όσο και άλλων ομάδων-οργανισμών, όπως οι Medea Electronique, η ομάδα Οpero, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης/Τα Aνοιχτά Πανιά. Τον Μάρτιο του 2023, ανέβηκε σε μορφή αναλογίου το έργο της Ισμήνη, από την ομάδα Praxis 8, στο πλαίσιο του Modern Greek Theatre festival, στην Οξφόρδη και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέβηκε το έργο της Σπυριδούλες, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Θ. Ζερίτη και Χ. Κρεμμύδα [4Frontal].
Έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια δημιουργικής γραφής και συγγραφής σύγχρονου θεατρικού έργου, με τελευταίο το διετές New Stages Southeast του Goethe Institute Θεσσαλονίκης, υπό την καθοδήγηση του Jens Hillje και του Πρ.Τσινικόρη, από το οποίο προέκυψε το έργο της, Κακούργα Πεθερά που παίζεται στο θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θ. Ζερίτη και παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Ακολούθησε η έκδοσή του από την Κάπα εκδοτική.
Τον Σεπτέμβριου του 2023 έλαβε το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή» που αφορά στην επιβράβευση νέων γυναικών καλλιτεχνών για τη μέχρι τώρα πορεία τους στο χώρο.



τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Κακούργα πεθερά Συγγραφέας Κάπα Εκδόσεις Χαρτόδετο
2023 Αριστερόχειρες Σενάριο Σύγχρονη Εποχή Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Κακούργα πεθερά Κάπα Εκδόσεις Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Αριστερόχειρες Σενάριο Σύγχρονη Εποχή Χαρτόδετο