Κωνσταντίνου, Χριστίνα
Η Χριστίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάφο της Κύπρου τον Αύγουστο του 1972. Μεγάλωσε και ζει στην Λεμεσό. Είναι παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια και έχει 2 κόρες 23, και 18 χρονών.
Από πολύ μικρή αναγκάστηκε να αναλάβει ευθύνες και να μπει στον ρόλο του ενήλικα αφού οι συνθήκες της παιδικής της ηλικίας το απαιτούσαν. Ως το δέκατο και τελευταίο παιδί της οικογένειας της, έπρεπε να συμβάλει από πολύ μικρή στις ανάγκες του σπιτιού. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια μέσα από τα οποία όμως ανέπτυξε ικανότητες και δεξιότητες οι οποίες αποδείχθηκαν σημαντικά εργαλεία στο ταξίδι της, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην δουλειά της με άλλους ανθρώπους.
Ο δυναμισμός, οι ηγετικές της ικανότητες, η εργατικότητα, ο ενθουσιασμός αλλά και η αφοσίωση της σε ό,τι κάνει την βοήθησαν να πετύχει σημαντικά πράγματα στη ζωή της.
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον χώρο της διακόσμησης μέχρι το 2015 που αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον τομέα της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία χρόνια με αγάπη και αφοσίωση.
Έχει εκπαιδευτεί στην Αγγλία και είναι δασκάλα, Life Coach και εκπαιδεύτρια για Ελλάδα και Κύπρο στην δουλειά της παγκοσμίου φήμης δασκάλας, ομιλήτριας και συγγραφέα Louise L. Hay.
Είναι κάτοχος του διπλώματος EFT MASTER PRACTITIONER και
Σύμβουλος στα ελληνικά ανθοελιξήρια.
Τα τελευταία χρόνια μελετά το βιβλίο «Ένα Μάθημα Στα Θαύματα».
Εκτός από προσωπικές συνεδρίες, κάνει εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, retreats και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας.
Η αυτογνωσία είναι αυτοσκοπός της αφού είναι μέρος της ζωής της. Εργάζεται καθημερινά με τον εαυτό της, διαβάζει, γράφει και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Σκοπός της είναι να υπηρετήσει τον συνάνθρωπο της και να συμβάλει στην εξάπλωση της αγάπης και της ειρήνης στον κόσμο μας.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Grow Through Words Of Inspiration And Love Συγγραφέας Εκδόσεις Ευγνώμων Χαρτόδετο
2022 Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης : για μια πιο ευτυχισμένη ζωή Συγγραφέας Εκδόσεις Ευγνώμων Χαρτόδετο
2020 Η θεωρία της τυχαιότητας Συγγραφέας Ρώμη Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Grow Through Words Of Inspiration And Love Εκδόσεις Ευγνώμων Χαρτόδετο
2022 Οδηγός Έμπνευσης Και Αγάπης : για μια πιο ευτυχισμένη ζωή Εκδόσεις Ευγνώμων Χαρτόδετο
2020 Η θεωρία της τυχαιότητας Ρώμη Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα