Wulf, Christoph

Είναι Καθηγητής της Ανθρωπολογίας και της Εκπαίδευσης στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (Freie Universitat Berlin, Γερμανία). Είναι μέλος του Διεπιστημονικού Κέντρου για την Ιστορική Ανθρωπολογία, του Κολεγίου Αποφοίτων «Σκηνοθετήσεις του Σώματος» (1997-2006), του Ειδικού Ερευνητικού Τομέα «Κουλτούρες Περφόμανς» (199-2010), του Cluster of Excellence «Languages of Emotion» (2007-2014), του Κολλεγίου Αποφοίτων «Σκηνοθετήσεις του Σώματος» και «InterArts Studies» (2006¬2015), του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου.
 
Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες. Υπήρξε ιδρυτικός Γραμματέας της «Education Commission» της «International Peace Re-search Association», μέλος: της Επιστημονικής Επιτροπής του Funkkolleg «Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση», της Επιτροπής Αξιολόγησης του Προ¬γράμματος Ενιαίου Σχολείου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας επίσης, ιδρυτής και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδαγωγικής Ανθρωπολογίας της Γερμανικής Εταιρείας για τις Επιστήμες της Αγωγής. Είναι Αντιπρόεδρος της Γερμανικής Επιτροπής της UNESCO. Υπήρξε επισκέπτης Καθηγητής και Ερευνητής στα Πανεπιστήμια, του: Στάνφορντ, Παρισιού, Άμστερνταμ, Λονδίνου, Τόκιο, Κιότο, Νέου Δελχί, Πεκίνου, Σάο Πάολο, Καζάν' της: Ρώμης, Λισαβόνας, Βιέννης, Βασιλείας, Στοκχόλμης, Σανγκάης, Αγίας Πετρούπολης, Μόσχας, Μαϊσόρ κ.α.
 
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Ιστορική-Πολιτισμική Ανθρωπολογία, την Παιδαγωγική Ανθρωπολογία, την Αισθητική και Δια- πολιτισμική Εκπαίδευση, την Περφόρμανς και τις Τελετουργίες, την Διαφορετικότητα και το Συναίσθημα, την Μίμηση και την Φαντασία, την Πολιτισμική εκπαίδευση και το Ανθρωπόκαινο.

εγγραφές
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2022 Ανθρωπολογία της Εκπαίδευσης. Οι Προοπτικές στο Ανθρωπόκαινο. : Σειρά: Homo Humanus Novus. Νέα Ανθρωπιστική Παιδεία Συγγραφέας Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2018 Ανθρωπολογία : Ιστορία, Πολιτισμός, Φιλοσοφία Συγγραφέας Πεδίο Απροσδιόριστο δέσιμο
2011 Σύγχρονοι παιδαγωγικοί προβληματισμοί Συγγραφέας Διάδραση Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2022 Ανθρωπολογία της Εκπαίδευσης. Οι Προοπτικές στο Ανθρωπόκαινο. : Σειρά: Homo Humanus Novus. Νέα Ανθρωπιστική Παιδεία Εκδοτικός Όμιλος Ίων Χαρτόδετο
2018 Ανθρωπολογία : Ιστορία, Πολιτισμός, Φιλοσοφία Πεδίο Απροσδιόριστο δέσιμο
2011 Σύγχρονοι παιδαγωγικοί προβληματισμοί Διάδραση Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα