Μαρσέλος, Μαρίνος
Γεννήθηκε στο Ριο και πήγε στο Δημοτικό σχολείο Ρίου και στη συνέχεια στο Α Γυμνάσιο-Λύκειο Πατρών όπου και αποφοίτησε το 1977.
Εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο 1977-1982 απ όπου και αποφοίτησε στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης.
Μετά από την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό (25 μήνες) εργάστηκε στο λογιστήριο της εταιρείας ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΩΜΑ ιδιοκτησίας Γιάννη Μακρή στη ΒΙ. ΠΕ Πατρών. Αντικείμενο της εταιρείας ήταν η «αναγέννηση» δυναμό και μιζών αυτοκινήτου. Αυτό διήρκεσε από το 1987 εως το 1990.
Στη συνέχεια ίδρυσε διαφημιστική εταιρεία, για μια δεκαετία περίπου κινήθηκε αυτόνομα και ακολούθως στην ίδια εργασία με άλλη επωνυμία. (Λόγοι εφορίας), που συνέχισε τις εργασίες της μέχρι το 2011.
Στο ενδιάμεσο δημιούργησε μια ελαφρά εταιρεία παραγωγής ρούχων και μαγαζί λιανικής πώλησης στη τοποθεσία Λαγανάς Ζάκυνθος. Η επιχείρηση αυτή ειχε αντικείμενο την κατασκευή ρούχων μακό, φούτερ, σορτς, φλις κλπ και τροφοδοτούσε κυρίως την τουριστική αγορά από Κέρκυρα και όλα τα επτάνησα μέχρι Κρήτη, Κω, Χαλκιδική και άλλες περιοχές.
Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσας Michigan University Proficiency in English, καθώς επίσης και κάτοχος πτυχίου χρήσης υπολογιστών. Key Cert Basic Computer skills.
Εργάστηκε επίσης στο ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΑΣ για 24 μήνες στο Διοικητικό τμήμα, από τις 10/6/2018 μέχρι 10/6/2020.
Έχει γράψει και εκδώσει δυο βιβλία (μυθιστορήματα) «Το Ποδήλατο» το 2017 και το «Καφές με τον Οιδίποδα» 2018. Τώρα γράφει το τρίτο «Όταν πέρασε η βροχή» Τα δυο πρώτα εκδόθηκαν από τις εκδόσεις «ΑΝΑΤΥΠΟ» στη Θεσσαλονίκη.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2018 Καφές με τον Οιδίποδα Συγγραφέας Εκδόσεις Ανάτυπο Απροσδιόριστο δέσιμο
2017 Το ποδήλατο Συγγραφέας Εκδόσεις Ανάτυπο Απροσδιόριστο δέσιμο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2018 Καφές με τον Οιδίποδα Εκδόσεις Ανάτυπο Απροσδιόριστο δέσιμο
2017 Το ποδήλατο Εκδόσεις Ανάτυπο Απροσδιόριστο δέσιμο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα