Ρενδούμη, Αντωνία
Ονομάζομαι Αντωνία Ρενδούμη. Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 9 Δεκεμβρίου το 1992. Το 2010 πέρασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Είμαι κάτοχος Proficiency από τα Πανεπιστήμια του Cambridge και του Michigan στα Αγγλικά και Dalf C1 στα Γαλλικά. Μιλάω επίσης Σερβικά. Τον Ιούνιο του 2015 πέτυχα με έπαινο στις εξετάσεις του IDTA ως δασκάλα χορού belly dance. Παράλληλα με το οριεντάλ παρακολούθησα μαθήματα κλασικού μπαλέτου, hip hop, funky jazz, body conditioning, contact improvisation και αργότερα commercial.
 Το Φεβρουάριο του 2022 ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στη νοσηλευτική στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και πρόσφατα εκδόθηκε το πτυχίο μου.
Αυτό είναι το τέταρτο βιβλίο που εκδίδω και έχω ολοκληρώσει άλλο ένα. Έχω επίσης έτοιμη μία ανέκδοτη ποιητική συλλογή και έχω ξεκινήσει να γράφω ένα καινούριο βιβλίο ακόμα.
Από τις πρώτες τάξεις του σχολείου μέχρι και την Τρίτη Λυκείου, ήμουν μέλος της θεατρικής ομάδας με δασκάλα την ηθοποιό κυρία Μίνα Νεγρεπόντη, αλλά και της σχολικής χορωδίας. Επί σειρά ετών παρακολουθούσα μαθήματα υπολογιστών, σκοποβολής, μονωδίας κλασικού τραγουδιού, χορωδίας, σολφέζ και πιάνου. Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως από μικρή ηλικία έγραφα ιστορίες τις οποίες μοίραζα στους συμμαθητές μου και στο σχολείο έπαιρνα πάντα άριστα στις εκθέσεις μου.

τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Το τανγκό των δαιμόνων Συγγραφέας Εκδόσεις Ανάτυπο Χαρτόδετο
2019 Στενές Σχέσεις Γυναικών Συγγραφέας Δυάς Εκδοτική Χαρτόδετο
2017 όταν οι δείχτες του χρόνου σταματούν Συγγραφέας Δυάς Εκδοτική Χαρτόδετο
2016 Η δασκάλα μου κι εγώ Συγγραφέας Όστρια Βιβλίο Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Το τανγκό των δαιμόνων Εκδόσεις Ανάτυπο Χαρτόδετο
2019 Στενές Σχέσεις Γυναικών Δυάς Εκδοτική Χαρτόδετο
2017 όταν οι δείχτες του χρόνου σταματούν Δυάς Εκδοτική Χαρτόδετο
2016 Η δασκάλα μου κι εγώ Όστρια Βιβλίο Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα