Κάζης, Αβραάμ
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Tμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2001. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην κατεύθυνση Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2003. Η πρακτική του άσκηση έγινε στα εξής νοσοκομεία των Αθηνών: Σισμανόγλειο, Ερυθρός Σταυρός, Γεννηματάς, Λαικό, Παίδων Αγία Σοφία και Παίδων Αγλαία Κυριακού.

Ήταν κύριος εισηγητής σε αρκετές ομιλίες με στόχο την προώθηση και εκπαίδευση του σύγχρονου τρόπου διατροφής, με κυριότερες τις ομιλίες σε Δημοτικά Σχολεία το 2001-2002, στη κοινότητα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά "ΝΟΣΤΟΣ" στη Σαλαμίνα το 2003 στα εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής το 2004 και στο Δήμο Νίκαιας το Μάιο του 2005 με θέμα την "Παιδική Διατροφή". Έχει συμμετάσχει επίσης σε ομιλίες στα πλαίσια προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικές με διατροφικά θέματα το 2002 και είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές του διατροφικού βιβλίου "Ζήτημα καρδιάς". Συνεργάστηκε το έτος 2002 με καρδιολογικό κέντρο στην περιοχή της Ηλιούπολης και από το 2003 συνεργάζεται με το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών. Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 1997. Είναι συντάκτης του www.mednutrition.gr

Ήταν εισηγητής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας το 2003 στο θέμα “Διατροφική αξιολόγηση ελληνίδων και κυπρίων σε μικροθρεπτικά συστατικά”. Το θέμα της Μεταπτυχιακής Διατριβής παρουσιάστηκε σε 4ετής φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, στα πλαίσια του μαθήματος “Ειδικά Θέματα Διατροφής”.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης, του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδολογίας και Αθηροσκληρώσης.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2013 Περιμένοντας τον πελαργό : Διατροφή στην εγκυμοσύνη Συγγραφέας medNutrition Publications Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2013 Περιμένοντας τον πελαργό : Διατροφή στην εγκυμοσύνη medNutrition Publications Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα