Μητσοτάκης, Εμμανουήλ
Ο Εμμανουήλ Μητσοτάκης είναι Αναλυτής Οικονομικών Συστημάτων-Κοστολόγος, με αντικείμενα εργασίας το σχεδιασμό και την παραγωγή προγραμμάτων λογισμικού υψηλής τεχνολογίας, στην οποία μετέχουν έμπειροι αναλυτές και προγραμματιστές ειδικευμένοι στα ξενοδοχειακά προγράμματα, την κοστολόγηση, και το Internet καθώς και τη διεξαγωγή σεμιναρίων.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της ΑΣΟΕΕ, με σπουδές σχετικές με την Πληροφορική, την Κοστολόγηση, τη Γενική και Αναλυτική Λογιστική, και το Μanagement του Ανθρώπινου Παράγοντα, και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με το οποίο έχει συνεργαστεί στη διεξαγωγή σεμιναρίων για την πιστοποίηση Λογιστών Α' τάξης σε θέματα Αποθήκης, Αναλυτικής Λογιστικής, και Κοστολόγησης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Νixdorf-Siemens ως αναλυτής-προγραμματιστής Η/Υ, στον όμιλο εταιρειών της Ελληνικής Χαλυβουργίας ως EDP Manager, και στη Διεύθυνση Αναλυτών Συστημάτων του ΚΕΠΥΟ ως υπεύθυνος σχεδιασμού εφαρμογών, ενώ είχε συμμετοχή σε μεγάλα project του Υπουργείου Οικονομικών και στην επιτροπή του Κ.Β.Σ. για θέματα που άπτονται της Πληροφορικής. Στον ιδιωτικό τομέα εργασίας έχει ασχοληθεί με το σχεδιασμό και την παραγωγή εμπορικών και ξενοδοχειακών εφαρμογών, καθώς και εφαρμογών κοστολόγησης, έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων, και έχει συμμετάσχει σε εταιρείες Πληροφορικής.
Στις τρέχουσες δραστηριότητες του περιλαμβάνονται η κοστολόγηση ξενοδοχείου και η διεξαγωγή σεμιναρίων κοστολόγησης ξενοδοχείου.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Η δημιουργία του ψηφιακού κράτους, η τεχνητή νοημοσύνη ή Artificial Intelligence (AI) και ο πίνακας προόδου του ψηφιακού κράτους : Βιβλίο φιλοσοφικό, πολιτικό, διδακτικό και επίκαιρο Συγγραφέας Ίαμβος Χαρτόδετο
2009 Κοστολόγηση ξενοδοχείου Hotel-Cost σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους Συγγραφέας Κλειδάριθμος Χαρτόδετο
2003 Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost Συγγραφέας Κλειδάριθμος Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Η δημιουργία του ψηφιακού κράτους, η τεχνητή νοημοσύνη ή Artificial Intelligence (AI) και ο πίνακας προόδου του ψηφιακού κράτους : Βιβλίο φιλοσοφικό, πολιτικό, διδακτικό και επίκαιρο Ίαμβος Χαρτόδετο
2009 Κοστολόγηση ξενοδοχείου Hotel-Cost σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους Κλειδάριθμος Χαρτόδετο
2003 Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost Κλειδάριθμος Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα