Λιανικό εμπόριο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-484-938-3
Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Μεταμόρφωση Αττικής, 6/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 19/12/2024
€ 11.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
13 x 21 εκ., 175 γρ., 112 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του λιανικού εμπορίου, εξετάζοντας όλες τις διαστάσεις του: τη φύση, τη λειτουργία, την ιστορία και τη χρησιμότητά του, την αντοχή και την ευελιξία του σε περιόδους κρίσης, τις τάσεις και την προοπτική του, αλλά και την ίδια την τέχνη της λιανικής πώλησης.
Περιγραφή
Μπορούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς καταστήματα; Αυτό και μόνο αρκεί για να αναλογιστούμε τη μεγάλη σημασία του λιανεμπορίου, όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνική μας ζωή. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το λιανεμπόριο είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα των Ελλήνων, ενός ιστορικά ναυτικού και εμπορικού λαού.

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του λιανικού εμπορίου, εξετάζοντας όλες τις διαστάσεις του: τη φύση, τη λειτουργία, την ιστορία και τη χρησιμότητά του, την αντοχή και την ευελιξία του σε περιόδους κρίσης, τις τάσεις και την προοπτική του, αλλά και την ίδια την τέχνη της λιανικής πώλησης. Επιπλέον, στοχεύει να αναδείξει το λιανεμπόριο ως κρίσιμο μέγεθος στον τομέα της απασχόλησης, που εγγυάται επαγγελματική προοπτική και ανέλιξη για τις νέες γενιές στελεχών.

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και σε βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Απλή αλλά όχι απλουστευτική, επιστημονική αλλά όχι απροσπέλαστη, σύντομη αλλά και πλήρης, η σειρά προσφέρει στον σύγχρονο αναγνώστη τα κλειδιά ώστε να κατανοήσει σε βάθος τον πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο μας.
  • Γιατί είναι ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο για τον σύγχρονο έμπορο αλλά και για το ευρύτερο κοινό: Βάζει τον κλάδο του λιανικού εμπορίου στο μικροσκόπιο, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη «ακτινογραφία» των εξελίξεων τόσο στο διεθνές όσο και στο εγχώριο retail.
  • Η συμβολή του είναι πολύτιμη προκειμένου να γίνει κατανοητή η ιδιαίτερη σημασία του κόσμου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η προσπάθεια του ελληνικού εμπορίου να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των νέων τάσεων και αλλαγών που υπάρχουν  πλέον στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.
  • Γιατί μέσα από τις σελίδες του δίνεται στον αναγνώστη η ευκαιρία να κατανοήσει  εις βάθος & να προσεγγίσει έναν δυναμικό κλάδο της οικονομίας μας με μακρά ιστορία και σημαντικό επιχειρηματικό εύρος, μια και αναλύονται οι προκλήσεις στις οποίες  πρέπει να ανταποκριθεί το λιανεμπόριο σήμερα, στη μεταπανδημική περίοδο.

Add: 2024-02-09 12:15:36 - Upd: 2024-02-09 12:15:36