Η Απάντηση του Μαγικού Καθρέφτη
Καθρεφτίζοντας την Ψυχή μέσα από Αναπαραστάσεις Παραμυθιών
Επιμέλεια κειμένου: Σαλιβέρου, Άννα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5340-33-9
Αλφάβητο Ζωής, Αθήνα, 7/2023
1η έκδ. || Νέα || Σειρά: Συστημική Σκέψη
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 1/1/2025
€ 29.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
16 x 23 εκ., 703 γρ., 370 σελ.
τ. 1
Περιγραφή
«…Αν σας συναντούσα σε ένα βιβλιοπωλείο με το βιβλίο μου στο χέρι και με ρωτούσατε για πιο λόγο αξίζει κανείς να το διαβάσει, θα έλεγα ότι Η Απάντηση του Μαγικού Καθρέφτη έχει να σας δώσει πολλές απαντήσεις και άλλες τόσες ερωτήσεις…
Κρατάτε στο χέρι σας ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει σε παραμυθοχώρες, γνωστές και άγνωστες. Θα σας γεννήσει ιδέες και θα ξυπνήσει αναμνήσεις. Εικόνες από παλιά, φθαρμένα και πολυαγαπημένα βιβλία. Θα σας προσφέρει συγκίνηση, κατανόηση και ανακούφιση. Θα βοηθήσει να εμφανιστούν απροσδόκητες λύσεις, αναπάντεχες συνειδητοποιήσεις και νέα ερωτήματα.

Όσοι απολαμβάνετε να διαβάζετε ψυχαναλυτικές μελέτες παραμυθιών και μύθων, εδώ θα γνωρίσετε τον τρόπο να βιώσετε άμεσα τις ψυχικές διεργασίες που περιγράφονται συμβολικά στα παραμύθια. Θα μάθετε για τις συστημικές αναπαραστάσεις παραμυθιών, που μετατρέπουν τη θεωρία σε βίωμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας. Όσοι έχετε ήδη μια εσωτερική αντίληψη του κόσμου και αναζητάτε το βαθύτερο νόημα, να ξεφυλλίσετε προσεκτικά το βιβλίο, γιατί από τις σελίδες του θα ξεπηδήσουν πολλά μηνύματα που προορίζονται για εσάς!

Επιπλέον, οι ψυχοθεραπευτές και οι παιδαγωγοί, που εργάζονται με παραμύθια, θα βρουν ιδέες και προτάσεις για το σημαντικό τους έργο, αλλά και οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ανασηκώσουν το πέπλο του μυστηρίου, το γιατί ένα παιδί ζητάει ένα συγκεκριμένο παραμύθι επανειλημμένα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα δείτε τα παραμύθια με άλλη ματιά και θα κατανοήσετε γιατί είναι τόσο σημαντικό να τα αφηγείστε στα παιδιά σας. Θα γευτείτε την ουσία των παραμυθιών και του τρόπου με τον οποίο επιδρούν στην ψυχή μας.

Τα παραμύθια βοηθούν τα παιδιά να μεγαλώσουν και τους ενήλικες να ωριμάσουν. Κι ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι αναμφισβήτητος…» Καλλιόπη Άνθη

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2023-07-23 17:39:23 - Upd: 2023-08-11 10:10:51