Τσακωνόμαστε, Συμφιλιωνόμαστε
La cahiers Filliozat : On se dispute, on se réconcilie! (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Παπαδιά, Πελιώ
Εικονογράφηση: Clotka
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-484-655-9
Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Μεταμόρφωση Αττικής, 6/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γαλλικά
€ 12.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 315 γρ., 80 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Συχνά έχουμε την εντύπωση ότι μια σύγκρουση ισοδυναμεί με πόλεμο. Στην πραγματικότητα, όμως, μια σύγκρουση είναι ακριβώς το αντίθετο! Κατά τη διάρκεια μιας εποικοδομητικής σύγκρουσης, συζητάμε, ακούμε ο ένας τον άλλον και επινοούμε μαζί λύσεις που μας ικανοποιούν όλους.Με παράρτημα για τους γονείς.
Περιγραφή

Τα βιβλία της σειράς ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναζητήσουν, να αμφισβητήσουν αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ιδέες και αντιλήψεις που τα αφορούν. Πώς; Η Ιζαμπέλ Φιλιοζά και η ομάδα της έχουν τελειοποιήσει τον τρόπο: Μέσα από πολύπτυχες δραστηριότητες και εκπλήξεις, συμβουλές και παραινέσεις, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο ώστε το παιδί να ανακαλύψει και να μάθει παίζοντας.

Μόνο το παιδί; Μα και οι γονείς! Στο τέλος κάθε τίτλου μπορείτε να διπλώσετε τις σελίδες ώστε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό βιβλιαράκι. Εκεί θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές αλλά και απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις.


  • Ένα βιβλίο γεμάτο δραστηριότητες, που θα βοηθήσει το παιδί να καταλάβει τον εαυτό του και να προσαρμοστεί σε κάθε νέα κατάσταση στη ζωή του.
  • Περιλαμβάνει παράρτημα με συμβουλές για τους γονείς.
  • Τα σημειωματάρια των συναισθημάτων, μια καινούργια σειρά από την αναγνωρισμένη ψυχοθεραπεύτρια Ιζαμπέλ Φιλιοζά και την ομάδα της.
Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2021-09-14 16:17:58 - Upd: 2023-11-28 10:31:16