Τα ψάρια δεν ξέρουν ότι βρέχει
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-87000-1-7
Αόρατο Κολλέγιο, Θεσσαλονίκη, 7/2024
2η έκδ. || Επαυξημένη || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 1/1/2026
€ 33.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 364 σελ.
Περιγραφή
Το εκκεντρικό αντιστασιακό λογοτεχνικό Best-Seller που αγάπησαν τόσοι πολλοί αναγνώστες, επιτέλους τώρα σε Νέα Επαυξημένη Έκδοση.
Ο κόσμος είναι ένα πολύ παράξενο μέρος –μπορείς να μάθεις τόσα πολλά γι’ αυτό (και για εσένα) διαβάζοντας κρυφά αυτό το βιβλίο.
Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του Παντελή Γιαννουλάκη.
.
Το αγαπημένο από χιλιάδες αναγνώστες αυτό αφυπνιστικό βιβλίο, ήταν εξαντλημένο και μη διαθέσιμο επί 13 χρόνια, ώσπου τώρα εμφανίζεται και πάλι, ανανεωμένο, με νέο σχεδιασμό, σε μία πολυτελή όμορφη Nέα Επαυξημένη Έκδοση. (Ο συγγραφέας έχει προσθέσει 8 νέα κεφάλαια).
.
Ένας έντυπος μαγικός μικρόκοσμος, που σε περιμένει να καταδυθείς μέσα του ώσπου να αναδυθείς ως ένας αλλαγμένος άνθρωπος.
Δεν θα είσαι πια ένα συνειδησιακά περιορισμένο ψάρι που δεν ξέρει ότι βρέχει!
.
«..Το τόσο ιδιόμορφο αυτό βιβλίο, συντέθηκε σε μια μεγάλη περίοδο, από κείμενα ετερόκλητα, που όμως έχουν μια ροή και μια συνάφεια που είναι φανερή σ’ εμένα και στους Συνταξιδιώτες μου. Ελπίζω να παρασύρει τον αναγνώστη μου σε σκέψεις και ιδέες συγγενικές με τις δικές μου, και να οδηγηθούμε μαζί σε πνευματικές ανακαλύψεις.
»Ο παράξενος τίτλος αυτού του βιβλίου, σε συνδυασμό με τα διαπλεκόμενα περιεχόμενά του, θέλει να καταδείξει (εκτός από τις εκκεντρικότητές μου) ορισμένα πράγματα για την φύση της πραγματικότητας, για την αληθινή μορφή του κόσμου μας, και για την θέση μας μέσα σε αυτήν – αλλά και για την ανέλπιστη έμπνευση που μπορεί να μας οδηγήσει σε μια συνταρακτική υπέρβαση του εαυτού και του κόσμου, σε μια υπέρτατη κατανόηση, σε μια αφύπνιση, ή σε μια απόδραση.
»Ταυτόχρονα, ελπίζω ότι είναι –αν έστω θέλεις απλά να πάς για ψάρεμα– μία διασκεδαστική και απολαυστική ανάγνωση, τελικά αντιστασιακά εμπνευστική, που θα σε οδηγήσει Αλλού χωρίς να το καταλάβεις πώς έγινε..».
   Παντελής Β. Γιαννουλάκης

Add: 2024-07-01 17:10:56 - Upd: 2024-07-01 17:10:56