Ο Αφέντούλης και η παρέα του ταξιδεύουν στο Λονδίνο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5808-74-7
DIANIA PUBLICATIONS, Αθήνα, 4/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 30/10/2025
€ 18.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 76 σελ.
Περιγραφή
Ένας καλόκαρδος και γενναιόδωρος άρχοντας ζει με την οικογένεια του στο Αλστρόμερο, ένα όμορφοελληνικό χωριό, όπου φυτρώνουν οι αλστρομέριες, τα πολύχρωμα και σπάνια λουλούδια της φιλίας.
Όταν ο άρχοντας αποφασίζει να χαρίσει στον εντεκάχρονο μοναχογιό του, τον Αφεντούλη και τους παιδικούς του φίλους, Αγάθη και Ορφέα, ένα πρωτότυπο “δώρο φιλίας”, τα παιδιά κάνουν ένα από τα
μεγαλύτερα τους όνειρα πραγματικότητα! Οι τρεις φίλοι ταξιδεύουν στη βρετανική πρωτεύουσα, το Λονδίνο, μιλούν την αγαπημένη τους ξένη γλώσσα, τα αγγλικά και επισκέπτονται τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης. Ο Αφεντούλης και οι αγαπημένοι του φίλοι συναντούν συνομήλικα παιδιά που κατάγονται από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η Μπάιολ από τη Νότια Κορέα, η Μορέλα από την Πολωνία και ο Άσγκερ από τη Δανία. Θα καταφέρουν άραγε τα παιδιά να χτίσουν γνήσιες και δυνατές φιλίες μεταξύ τους; Πανύψηλοι πύργοι, μεσαιωνικά κάστρα, θρύλοι που κόβουν την ανάσα και παραμυθένιες ιστορίες που ξετυλίγονται με μοναδικό τρόπο! Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη διαπολιτισμικότητα, τη διαφορετικότητα και την πολυγλωσσία! Μια βουτιά στη γνώση και την περιπέτεια που θα συναρπάσει τους αναγνώστες και θα εξάψει τη φαντασία τους! Ένα πολύτιμο βιβλίο με ηθικά διδάγματα και σπουδαία μηνύματα για τη ζωή και τον κόσμο!
Μια ιστορία που μας διδάσκει:
- Να προωθούμε την πολυγλωσσία και τη διαπολιτισμική επικοινωνία!
- Να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, αποφεύγοντας τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις!
- Να σεβόμαστε τους πολιτισμούς και τις κουλτούρες που υπάρχουν σε διάφορα μέρη του κόσμου!
Για παιδιά ηλικίας 8 +

Add: 2024-04-30 13:59:54 - Upd: 2024-05-02 14:33:36