Σάμχαϊν
H Kατάρα του Ορφανού
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-706-2
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 4/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 19/10/2025
€ 19.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 440 σελ.
τ. 1
Περιγραφή
Η μαγεία επιστρέφει σ’ ένα δυναμικό βιβλίο φαντασίας!

«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τα φώτα και να με ακολουθήσεις στις σκιές.
Εκεί που ξέρω να κινούμαι καλύτερα από τον καθένα»

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις τυλίγουν σαν πυκνή οµίχλη τη γαλλική µαγική πόλη της Βέρνια. Τα γεγονότα του παρελθόντος, που για όλους θεωρούνταν τετελεσµένα, προσπαθούν έρποντας να βγουν στο φως. Σε µία κοινωνία που έχει µάθει να φοβάται το σκοτάδι, το φως προσπαθεί να λάµψει, µα ποιος είπε πως το έρεβος θεωρείται απαραίτητα συνώνυµο του κακού; Μία αρχαία κατάρα, πολλά κρυµµένα µυστικά και µία αλήθεια την οποία άπαντες αγνοούν, απειλούν να διαταράξουν την επίπλαστη ισορροπία που µε τόσο κόπο έχουν οικοδοµήσει οι µάγοι, έπειτα από έναν ειδεχθή πόλεµο. Η σχολή µαγείας Επινουά, όµως, έχει µάθει να φιλοξενεί στα σπλάχνα της και το φως και το σκοτάδι. Ένα σκοτάδι µε το οποίο θα έρθει αντιµέτωπη από το πρώτο της κιόλας έτος η τελευταία λευκή µάγισσα, Κένταλ.

Ποιος όµως ελλοχεύει πραγµατικά στα σκοτάδια; Ίσως το µυστηριώδες, ορφανό αγόρι στου οποίου τα µάτια κρύβεται πάντα ο πόνος και η οργή. Σε ποιο σηµείο είναι ικανός να φτάσει κάποιος, προκειµένου να αποκτήσει δύναµη ή την αγάπη της οικογένειάς του;

Σε έναν µαγικό κόσµο, όπου το φως και το σκοτάδι συγκρούονται ανελέητα, µια αρχαία κατάρα, πολλά κρυµµένα µυστικά και µια αλήθεια που αγνοείται από όλους απειλούν να διαταράξουν την ισορροπία που έχουν χτίσει οι µάγοι µετά από έναν επικό πόλεµο.

Η μαγεία εισχωρεί στο πιο ξεχωριστό βιβλίο φαντασίας καθώς και στα πιο απόκρυφα σοκάκια του μυαλού κάθε αναγνώστη.

Add: 2024-04-26 13:51:15 - Upd: 2024-04-29 10:44:40