Εγχειρίδιο ψυχιατρικής πρακτικής
Pocket guideto phychiatry practice (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-685-6
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 1/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 18/7/2025
€ 37.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
12 x 21 εκ., 500 γρ., 464 σελ.
Περιγραφή

Η επικαιροποιημένη έκδοση του Εγχειριδίου Ψυχιατρικής Πρακτικής από τις Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, που αγκαλιάστηκε από την αγγλόφωνη ψυχιατρική και ιατρική επιστημονική κοινότητα, έρχεται να αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα και για τον Έλληνα φοιτητή και ιατρό.

Οι εξελίξεις στο πεδίο της ψυχιατρικής υπήρξαν αλματώδεις το τελευταίο διάστημα, και η πλήρως ενημερωμένη έκδοση απηχεί ακριβώς τις νέες γνώσεις της εξελισσόμενης επιστήμης. Το εν λόγω εγχειρίδιο συνοψίζει το διαγνωστικό σύστημα DSM-5®, τις διάφορες ψυχιατρικές διαταραχές και τη θεραπευτική αντιμετώπιση, τη συνέντευξη και την αξιολόγηση, τα επείγοντα ψυχιατρικά περιστατικά, και τα νομικά ζητήματα. Η κάλυψη των βασικών ψυχιατρικών εννοιών στις οποίες ιατροί και φοιτητές στηρίζονται εδώ και χρόνια συνεχίζεται, με αποτέλεσμα το εγχειρίδιο να είναι υποδειγματικό για την επιστήμη της ψυχιατρικής.

Αυτός ο οδηγός τσέπης, που συνοδεύει την έκτη έκδοση του πολύ δημοφιλούς συγγράμματος Εισαγωγή στην Ψυχιατρική, είναι περιεκτικός, εμπεριστατωμένος, και βολικός στη μεταφορά. Ο τόμος αυτός, που απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές ιατρικής και αρχάριους ειδικευόμενους ψυχιάτρους, αποτελεί ένα εξαιρετικό διδακτικό εργαλείο και ένα σπουδαίο κείμενο για αρχάριους ψυχιάτρους.

Οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν στις σελίδες του ένα έγκυρο και αξιόπιστο εγχειρίδιο πρακτικής ψυχιατρικής που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη αλλά και τις ιατρικές ποδιές των φοιτητών και των ιατρών.



Add: 2024-04-18 14:56:16 - Upd: 2024-04-23 13:39:07