Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου
All the Seas of the World (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5797-57-7
Εκδόσεις Anubis, Αθήνα, 3/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 15/9/2025
€ 26.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 23 εκ., 520 σελ.
Περιγραφή
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ
Μια σκοτεινή νύχτα, δύο επίδοξοι δολοφόνοι αποβιβάζονται σε μια ερημική ακρογιαλιά. Έχουν προσληφθεί από δύο επικίνδυνους άντρες, που στόχο έχουν να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο. Αν τα καταφέρουν, οι συνέπειες θα κλονίσουν ολόκληρη την ακτή του Μαϊρίτι και θα καθορίσουν το πεπρωμένο της αυτοκρατορίας. Το ένα από τα δύο πρόσωπα, η Λένια, έχασε το σπίτι και την ελευθερία της όταν ήταν παιδί – κουρσάροι επιδρομείς την άρπαξαν και την πούλησαν στα σκλαβοπάζαρα των Ασαριτών. Ελεύθερη πια, έχει χαράξει τη δική της πορεία – και είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί. Ο Ράφελ, πετυχημένος έμπορος και πλοιοκτήτης, στερήθηκε την πατρίδα του από μικρός λόγω της πίστης του, και η πίκρα της εξορίας πάντα τον στοιχειώνει. Αυτή είναι η αρχή μιας ιστορίας οικείας και ταυτόχρονα επικής, με ανυπέρβλητους ήρωες που θα καθορίσουν μια ολόκληρη εποχή.
Επιστρέφοντας στον αναγεννησιακό κόσμο των βιβλίων Κάποτε Ένα Φως και Παιδιά του Ουρανού και της Γης, ο συγγραφέας των διεθνών μπεστ σέλερ Guy Gavriel Kay αφηγείται μια ιστορία εκδίκησης, δύναμης και αγάπης. Ένα μυθιστόρημα που συγκλονίζει, το Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία στη μεσαιωνική παραλλαγή του κόσμου μας, που δημιούργησε ο συγγραφέας ξεκινώντας από το Οι Λέοντες του Αλ-Ρασάν.
«Ένα μωσαϊκό καθηλωτικών ιστοριών μέσα σε ένα μαγευτικό αφηγηματικό πλαίσιο.»
– Publishers Weekly
«Τραγικό, συγκινητικό, ρομαντικό, λεπτομερές, κωμικό, μεταμελημένο, σοφά γήινο και γραμμένο με την άμεση, παραπλανητικά ανέμελη φωνή ενός αφηγητή που προσφέρει το πιο σπουδαίο του δώρο». – Michael Chabon

Add: 2024-03-27 16:47:14 - Upd: 2024-03-27 16:47:14