Σύγχρονη φυσική και μεγάλα επιτεύγματα
Πρακτικά 19ο Πανελληνίου Συνεδρίου. Έρευνα - τεχνολογία - καινοτομία - εκπαίδευση - περιβάλλον
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5746-15-5
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 24/4/2025
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 490 σελ.
Περιγραφή
Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών είχε την φιλοδο-ξία να αποτελέσει το βήμα από όπου διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίοι διαπρέ-πουν στη χώρα μας και στο εξωτερικό, να παρουσιάσουν τις εργασίες τους πάνω στη σύγχρονη Φυσική. Παράλληλα το συνέδριο επιδίωξε να δώσει την ευκαιρία στους νέους ερευνητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, στους φοιτητές να κα-ταθέσουν την πρώτη τους εργασία, όπως επίσης και στους συναδέλφους να κατα-θέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση του μα-θήματος της Φυσικής. Ιδιαίτερος στόχος του συνεδρίου ήταν να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στον επιστημονικό χώρο, την εκπαίδευση, την κοινωνία και τον πολίτη.
Και τελικά το καταφέραμε, μεγάλες προσωπικότητες συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου και μας μετέφεραν και μας ξενάγησαν, στα μεγάλα επιστημονικά επιτεύγματα και τις μεγάλες επιστημονικές θεωρήσεις.
Μαζί με διαπρεπείς ερευνητές από τα Α.Ε.Ι και τα ερευνητικά κέντρα της χώ-ρας μας, οι οποίοι κατέθεσαν εργασίες υψηλού επιπέδου, δόθηκε ένα πρόσθετο κύρος και επιστημονική εμβέλεια στο Συνέδριο μας.
Με δεδομένη τη τιμή, που μας έκαναν εκατοντάδες φοιτητές και μαθητές, το Συνέδριο μας απέκτησε, μια σημαντική και αξιοσημείωτη διείσδυση στο κόσμο της Επιστήμης αλλά και στη Κοινωνίας.
Θεωρούμε ότι το συνέδριο αυτό, έγινε σταθμός για τη παρέμβαση της Ε.Ε.Φ, στο Επιστημονικό πεδίο της Φυσικής και δόθηκε η δυνατότητα να διαδώσουμε τη Φυσική στη Κοινωνία


Add: 2024-02-27 16:41:52 - Upd: 2024-02-27 16:41:52