Η τέχνη να ξεχωρίζεις
Ένας πρακτικός οδηγός για πετυχημένες διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
The art of social excellence (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-3956-7
Μεταίχμιο, Αθήνα, 2/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 27/8/2025
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 352 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Βελτιώστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες ακολουθώντας τις συμβουλές αυτού του βιβλίου.
Περιγραφή
Μεταφράζεται σε 15 γλώσσες

Ελάτε πιο κοντά στους στόχους σας

κατακτώντας τα μυστικά της επικοινωνίας


Αξιοποιώντας τις τεχνικές που σας δίνει ο πετυχημένος συγγραφέας Henrik Fexeus, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες και να αποκτήσετε την προσωπική και επαγγελματική ζωή που σας αξίζει.
Στο βιβλίο ο Henrik Fexeus συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση του και τα πορίσματα των ψυχολογικών ερευνών για να δημιουργήσει έναν πλήρη οδηγό κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Καλύπτει τα πάντα: από το πώς να ξεπεράσουμε τον φόβο να μιλήσουμε σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, στο πώς να διαπρέψουμε στον εργασιακό χώρο και να κερδίσουμε μια λογομαχία με τον/τη σύντροφό μας.
Αναλύει λεπτομερώς διάφορες ρητορικές στρατηγικές και παρέχει χρήσιμα βήματα και λίστες ώστε να ελέγχει ο αναγνώστης την πρόοδό του σε μια κοινωνική συνάντηση.

Η κοινωνική δεξιότητα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των ημερήσιων κοινωνικών επαφών, αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα αυτών των επαφών. Αν είναι οικείες, ζεστές και υποστηρικτικές. Άνθρωποι που βρίσκονται σε σχέση, έχουν οικογένεια, φίλους, ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες και συμμετέχουν σε δίκτυα αναρρώνουν γρηγορότερα και ζουν περισσότερο. Η κοινωνικότητα είναι, απλούστατα, στενά συνδεδεμένη με τη μακροζωία.
Απόσπασμα από το βιβλίο

Add: 2024-02-20 11:13:14 - Upd: 2024-02-27 09:38:56