Οι 20 καλύτερες ασκήσεις δύναμης στο ποδόσφαιρο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5649-50-0
Sportbook, Συκιές Θεσσαλονίκη, 2/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 1/8/2025
€ 14.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, PDF
67 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Οι «20 καλύτερες ασκήσεις δύναμης στο Ποδόσφαιρο» είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο που εμβαθύνει στις βασικές ασκήσεις που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής για να ανεβάσει το παιχνίδι του. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από είκοσι κορυφαίες ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν διάφορες πτυχές της ικανότητας της δύναμης στο ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών ανάλογα με τη θέση που αγωνίζεται ο παίκτης.
Περιγραφή

Οι 20 καλύτερες ασκήσεις δύναμης στο Ποδόσφαιρο είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο που εμβαθύνει στις βασικές ασκήσεις που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής για να ανεβάσει το παιχνίδι του. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από είκοσι κορυφαίες ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν διάφορες πτυχές της ικανότητας της δύναμης στο ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών ανάλογα με τη θέση που αγωνίζεται ο παίκτης.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο ξεκινά περιγράφοντας τις θεμελιώδεις αρχές της αποτελεσματικής προπόνησης δύναμης και τη σημασία της δομημένης πρακτικής. Στη συνέχεια, προχωρά στην εισαγωγή καθεμιάς από τις κορυφαίες είκοσι ασκήσεις, παρέχοντας λεπτομερείς εξηγήσεις, οδηγίες βήμα προς βήμα και συνοδευτικά διαγράμματα για να διασφαλίσει ότι οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να τις εφαρμόσουν.

Η επιλογή των ασκήσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιπέδων δεξιοτήτων, από αρχάριους έως προχωρημένους, καθιστώντας το κατάλληλο για παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Οι ασκήσεις οργανώνονται προσεκτικά σε κατηγορίες, διευκολύνοντας τους προπονητές, τους παίκτες και τους γυμναστές να προσαρμόσουν τις προπονήσεις τους με βάση τις ατομικές και ομαδικές ανάγκες.
Είτε είστε παίκτης ή προπονητής, αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σας εξοπλίζει με τα εργαλεία που χρειάζονται για να βελτιώσετε την ικανότητα της δύναμης και να διαπρέψετε στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Add: 2024-02-11 08:35:44 - Upd: 2024-02-26 15:09:58