Ελλήνων έργα
Η κοινωνική προσφορά της ναυτιλίας
Συλλογικό έργο
Σχεδιαστής: Νίκας, Δημήτρης
Επιμέλεια κειμένου: Χριστοφιλοπούλου, Γκρέτα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-88851-3-4
Η Ναυτεμπορική, Πειραιάς, 10/2023
1η έκδ. || Νέα || Παρουσίαση κοινωνικής δράσης 28 Ιδρυμάτων εφοπλιστικών οικογενειών
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 18/4/2025
€ 100.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
25 x 29 εκ., 3,200 γρ., 520 σελ.
τ. 1 από 1
Σύντομη περιγραφή
Μια μοναδική πολυτελής έκδοση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ
Περιγραφή

Η Ελληνική Ναυτιλία γράφει ιστορία στην παγκόσμια ναυτιλιακή σκηνή επί σειρά δεκαετιών με τις επιχειρηματικές κινήσεις και τις πρωτοποριακές πρακτικές της, όπως και τη στήριξή της στην κοινωνία με πολλαπλούς τρόπους. Μια προσφορά που χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια, συνέπεια, σεμνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, η παλαιότερη οικονομική εφημερίδα της Ελλάδας, καταγράφει ανελλιπώς τα επιτεύγματα της Ναυτιλίας των Ελλήνων με τον καταξιωμένο έγκυρο και αντικειμενικό λόγο της. Σ’ αυτό το πλαίσιο επιχειρεί και την καταγραφή σε έναν συλλογικό τόμο, του κοινωφελούς έργου και των κοινωνικών δράσεων των ιδρυμάτων που έχουν συστήσει Έλληνες εφοπλιστές, έχοντας ως στόχο όχι την “κραυγαλέα” επιβράβευση, αλλά τη λιτή και σεμνή αναφορά της πολυεπίπεδης και σημαντικής προσφοράς τους, που αφήνει καθημερινά ανεξίτηλο αποτύπωμα στη ζωή της Ελλάδας. Και είναι η πρώτη φορά που ολοκληρώνεται μια τέτοια εκδοτική προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του λευκώματος «ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑ: Η κοινωνική προσφορά της Ναυτιλίας» αποτελείται από πρωτότυπο υλικό που μας παρείχαν τα Ιδρύματα, καθώς και από προσωπικές μαρτυρίες εκπροσώπων τους. Στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται το έργο των Ιδρυμάτων που αναφέρονται στη συνέχεια, και σημειώνεται ότι είναι ένα ποσοστό του συνόλου παρεμφερών φορέων και οργανισμών, που για λόγους ανεξάρτητους της πρόθεσής μας δεν αναφέρονται στον τόμο.

Add: 2024-02-08 13:28:29 - Upd: 2024-04-29 16:27:11