Σκέψου και πλούτισε
– Το σημειωματάριο της επιτυχίας
The Think and Grow Rich Journal (τίτλος πρωτοτύπου)
Συλλογικό έργο
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-571-1
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 1/2024
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 1/7/2025
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 339 γρ., 216 σελ.
Περιγραφή
Ένα σημειωματάριο για την εκπλήρωση των υψηλοτέρων φιλοδοξιών σας βασισμένο στον θεμελιώδη και πλέον ευπώλητο οδηγό επιτυχίας του Napoleon Hill.
Εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ–εγχειρίδιο επιτυχίας, ένα πολύτιμο βοήθημα για τον προγραμματισμό των στόχων σας και την παρακολούθηση της προόδου σας, σε ευθυγράμμιση με τις συνήθειες και τα επιτεύγματά σας. Προσδιορίστε τους στόχους σας, παρακολουθήστε την πρόοδό σας και πραγματοποιήστε τα όνειρά σας.
Αυτό το σημειωματάριο, που βασίζεται στο κλασικό μπεστ σέλερ Σκέψου και πλούτισε, σας καθοδηγεί να γράψετε τη δική σας ιστορία επιτυχίας και να εφαρμόσετε τους 13 νόμους της επιτυχίας του Ναπόλεον Χιλ σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Περιέχει βασικά αποσπάσματα, ιδέες και συμπεράσματα από το βιβλίο, καθώς και άφθονο χώρο για να καταγράψετε τους δικούς σας στόχους και τις σκέψεις σας. Αυτό το καλά σχεδιασμένο εργαλείο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, καθώς αξιοποιείτε την επιθυμία, τη γνώση, την επιμονή και τη φαντασία σας για να επιτύχετε τα όνειρά σας.
Το σημειωματάριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή συνδυαστικά με το βιβλίο Σκέψου και πλούτισε. Πρόκειται για ένα σημειωματάριο των βαθύτερων επιθυμιών και των υψηλότερων φιλοδοξιών σας, το οποίο θα σας παρέχει τον χώρο που χρειάζεστε για να καταγράψετε τη διαδρομή σας στο ταξίδι προς την κατάκτησή τους. Θα ανακαλύψετε τη φόρμουλα για την επιτυχία ‒ τις βασικές αρχές και τα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.
Έγραψαν για το βιβλίο:
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι πέντε ετών έχω ευλογηθεί με περισσότερη καλή τύχη από όση αξίζει σε κάθε άτομο, αλλά τρέμω να σκεφτώ πού θα ήμουν σήμερα ή τι θα έκανα αν δεν είχα ανακαλύψει τη φιλοσοφία του Ναπόλεον Χιλ. Μου άλλαξε τη ζωή».
–Og Mandino, συγγραφέας του Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Add: 2024-01-22 14:23:04 - Upd: 2024-03-12 11:50:16