JEKEL’S Επιδημιολογία, Βιοστατιστική, Προληπτική Ιατρική και Δημόσια Υγεία
Jekel's Epidemiology, Biostatistics, Preventive Medicine, and Public Health (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5560-17-1
Gotsis Εκδόσεις, Πάτρα, 1/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 18/7/2024
€ 53.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 1,500 γρ., 544 σελ.
Περιγραφή
Γραμμένο από καταξιωμένους επιδημιολόγους και ειδήμονες στο χώρο της δημόσιας υγείας, αυτό το μοναδικό σύγγραμμα παρέχει μια πλήρη, περιεκτική σύνοψη της επιδημιολογίας, της βιοστατιστικής, της προληπτικής ιατρικής και της δημόσιας υγείας με σαφείς και εύληπτους όρους. Πρόκειται για ένα εύχρηστο σύγγραμμα που καλύπτει τις βασικές έννοιες σε τέσσερα σύνθετα πεδία εστιάζοντας στην κλινική πρακτική και παρέχοντας παραδείγματα από την καθημερινή ιατρική πρακτική.
Η ουσιαστική κάλυψη των θεματικών ενοτήτων, ο περιεκτικός τρόπος γραφής, οι ξεχωριστές ερωτήσεις κατανόησης που παρέχονται online και η έμφαση στην κλινική πρακτική, μεταξύ άλλων, αποτελούν τα σημαντικά χαρακτηριστικά που καθιστούν το παρόν βιβλίο το απαραίτητο βοήθημα μάθησης, μελέτης και ανασκόπησης.
•    Εστιάζει στην κλινική επίλυση προβλήματος και στη λήψη αποφάσεων χρησιμοποιώντας επιδημιολογικές έννοιες και παραδείγματα.
•    Περιλαμβάνει περισσότερες κλινικές περιπτώσεις, καθώς και παραδείγματα από την παγκόσμια κοινότητα.
•    Προσφέρει εκτενή κάλυψη αναφορικά με την επίδραση των μεγάλων δεδομένων και της ιατρικής ακριβείας, καθώς και μια επικαιροποιημένη και αναδιοργανωμένη ενότητα βιοστατιστικής.
•    Περιλαμβάνει πλαίσια άμεσης αναφοράς που αναδεικνύουν τις βασικές έννοιες και τους υπολογισμούς, αλλά και δυναμικές εικονογραφήσεις που ενισχύουν τη μάθηση μέσω της οπτικής προσέγγισης.
•    Παρέχει περίπου 300 ερωτήσεις ανασκόπησης πολλαπλής επιλογής και τις απαντήσεις τους στο τέλος κάθε κεφαλαίου, καθώς και επιπρόσθετες ερωτήσεις και περισσότερο υλικό διαδικτυακά.
•    Περιεχόμενο εναρμονισμένο με τις οδηγίες για το USMLE, αλλά και για τις τρεις ειδικότητες που αναγνωρίζονται από την Αμερικανική Επιτροπή Προληπτικής Ιατρικής: Εργασιακή Ιατρική, Ιατρική Δημόσιας Υγείας και Γενική Προληπτική Ιατρική – ενώ συστήνεται και από το ΑΒΡΜ ως σημαντικό βοήθημα μελέτης για τις βασικές εξετάσεις ειδικότητας.

Add: 2023-12-09 13:11:58 - Upd: 2023-12-09 13:11:58