Το φοβισμένο βατραχάκι και το ντροπαλό σύννεφο : Δύο μικρές ιστορίες για δύο μεγάλες νίκες!
The scared froggy and the shy cloud: Two little stories about two big victories!
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5710-50-7
Γράφημα, Θεσσαλονίκη, 12/2023
1η έκδ. || Δίγλωσση || Νέα
Γλώσσα: Αγγλικά || Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 10/6/2025
€ 6.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
23 x 23 εκ., 40 σελ.
τ. 1 από 1
Σύντομη περιγραφή
Δίγλωσσο παιδικό βιβλίο με ασκήσεις γιόγκα
Περιγραφή

Η παιδική ψυχολογία και η γιόγκα μέσα σε ένα δίγλωσσο βιβλίο! Δύο τρυφερές εικονογραφημένες ιστορίες εμπνευσμένες από τη φύση βοηθούν την έκφραση συναισθημάτων και εισάγουν το παιδί στην πρακτική της γιόγκα. Η τόλμη του μικρού βατράχου και η περιπέτεια του κόκκινου σύννεφου καλλιεργούν στο παιδί την ενσυναίσθηση μέσα από όμορφες εικόνες που απεικονίζουν τις θέσεις της γιόγκα. Το ψυχοπαιδαγωγικό παραμύθι και η γιόγκα συνδυάζονται με σκοπό την έκφραση, τη χαλάρωση και τη διασκέδαση, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν το συντονισμό κινήσεων και ενισχύουν τη συγκέντρωση των μικρών αναγνωστών/τριών. Ένα πολύτιμο ψυχο-εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά, παιδαγωγούς, γονείς και δασκάλους παιδικής γιόγκα.

Η παιδική ψυχολογία και η γιόγκα μέσα σε ένα δίγλωσσο βιβλίο!

Δύο τρυφερές εικονογραφημένες ιστορίες εμπνευσμένες από τη φύση βοηθούν την έκφραση συναισθημάτων και εισάγουν το παιδί στην πρακτική της γιόγκα. Η τόλμη του μικρού βατράχου και η περιπέτεια του κόκκινου σύννεφου καλλιεργούν στο παιδί την ενσυναίσθηση μέσα από όμορφες εικόνες που απεικονίζουν τις θέσεις της γιόγκα.

Το ψυχοπαιδαγωγικό παραμύθι και η γιόγκα συνδυάζονται με σκοπό την έκφραση, τη χαλάρωση και τη διασκέδαση, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν το συντονισμό κινήσεων και ενισχύουν τη συγκέντρωση των μικρών αναγνωστών/τριών.

Ένα πολύτιμο ψυχο-εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά, παιδαγωγούς, γονείς και δασκάλους παιδικής γιόγκα.



Add: 2023-12-04 10:59:37 - Upd: 2023-12-16 14:19:43