Adobe Illustrator Βήμα προς Βήμα, Έκδοση 2023
: Adobe Illustrator Classroom in a Book (2023 Release) (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-760-2
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 11/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 30/5/2025
€ 40.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 800 γρ., 480 σελ.
Περιγραφή
Ο γρηγορότερος, ευκολότερος και πληρέστερος τρόπος να μάθετε το Adobe Illustrator

Η σειρά Βήμα προς Βήμα είναι μία πολύ επιτυχημένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων και προσφέρει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα – μία επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe,  η οποία έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.

Το Adobe Illustrator Βήμα προς Βήμα (έκδοση 2023),  περιέχει 17 μαθήματα, τα οποία καλύπτουν τις βασικές όσο και τις προηγμένες λειτουργίες του λογισμικού και παρέχουν πολυάριθμες συμβουλές και τεχνικές με σκοπό να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Το συνοδευτικό CD-ROM περιέχει τα αρχεία των μαθημάτων, με τα οποία θα εργασθείτε στα έργα αυτού του βιβλίου.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe Illustrator (έκδοση 2023), είτε για τα Windows είτε για το macOS. (Το λογισμικό δεν περιλαμβάνεται).

Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή όποια άλλα οφέλη προκύπτουν από την εγγραφή σας ως νόμιμου κατόχου του λογισμικού Adobe Illustrator.

Δημιουργήστε καλλιτεχνικά σχέδια με το Adobe Illustrator, από σχέδια ζωγραφικής έως στυλιστικούς πίνακες. Ολοκληρώνοντας μια σειρά πρακτικών έργων, όπως λογότυπα, εικονογραφήσεις, αφίσες, εξώφυλλα για podcast, διαφημιστικά φυλλάδια και άλλα, θα ξεκινήσετε με μια γρήγορη περιήγηση στο Illustrator και, στη συνέχεια, θα εξερευνήσετε τις επιλογές, τα σχήματα, τα χρώματα και την επεξεργασία σχεδίων. Προχωρώντας στις διαβαθμίσεις (ντεγκραντέ) ελεύθερης μορφής  και τα επίπεδα, θα αρχίσετε να εργάζεστε με δυναμικά σύμβολα, καλλιτεχνικά πινέλα, δημιουργικά εφέ, καθώς και με την εξαγωγή περιεχομένων. Συνολικά, θα δημιουργήσετε 17 ελκυστικά και μοναδικά έργα, αποκτώντας  πολύτιμες δεξιότητες στη γραφιστική τέχνη σε όλη αυτή την διαδρομή.

"Εδώ και χρόνια, βασίζομαι στη σειρά βιβλίων "Βήμα προς Βήμα" της Adobe. Είναι πάντα περιεκτικά και σας μαθαίνουν όχι μόνο τις  βασικές γνώσεις αλλά και τις νέες λειτουργίες. Είναι πάντα τα κύρια βιβλία που συνιστώ στις εκπαιδευτικές μου τάξεις!»
Mike Witherell,
Adobe Certified Expert
TrainingOnsite.com

"Μαθαίνετε έξυπνα με τη σειρά βιβλίων "Βήμα προς Βήμα"! Είναι το βασικό υλικό που συνοδεύει παντού τους επαγγελματίες της Adobe, είτε είναι χρήστες είτε εκπαιδευτικοί ή Πιστοποιημένοι εισηγητές".
Christine Abunassar,
CEO ThinkB!G.LearnSmart
Apple & Adobe & Microsoft
Authorized Training Center

Add: 2023-12-01 14:26:18 - Upd: 2023-12-04 16:36:34