Adobe InDesign
Βήμα προς Βήμα, Έκδοση 2023
Adobe InDesign : Classroom in a Book, 2023 Release (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-762-6
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 11/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 22/5/2025
€ 40.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 800 γρ., 450 σελ.
Περιγραφή
Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο περιεκτικός τρόπος για να μάθετε το Adobe InDesign

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί μέλος της πιο δημοφιλούς σειράς πρακτικών οδηγών λογισμικού της Adobe, που προσφέρει όσα δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα – έναν επίσημο εκπαιδευτικό οδηγό από την Adobe, ο οποίος έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.

Το βιβλίο περιέχει 15 μαθήματα που καλύπτουν βασικά και πιο προχωρημένα θέματα, παρέχοντας αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με αυτό το πρόγραμμα. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο από την αρχή έως το τέλος ή να επιλέξετε να διαβάσετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe InDesign 2023, για τα Windows ή για το Mac OS. (Το λογισμικό δεν συμπεριλαμβάνεται.)

Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή οποιαδήποτε άλλα οφέλη μπορεί να αποκομίζετε ως νόμιμος κάτοχος του λογισμικού της Adobe.

Περιλαμβάνει CD με τα αρχεία κάθε μαθήματος.
 

Το InDesign προσφέρει εξειδικευμένα εργαλεία για χειρισμό εικόνων από το Adobe Photoshop και γραμμικά σχέδια από το Adobe Illustrator, δημιουργώντας εφέ με επίπεδα και διαφάνεια, δίνοντας ζωή στα μηνύματα με ωραία χρώματα και τυπογραφικά στοιχεία και εξάγοντας τα έργα για επαγγελματική εκτύπωση, δικτυακούς τόπους, κοινωνικά μέσα, ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα.

"Εδώ και χρόνια, βασίζομαι στη σειρά βιβλίων "Βήμα προς Βήμα" της Adobe. Είναι πάντα περιεκτικά και σας μαθαίνουν όχι μόνο τις  βασικές γνώσεις αλλά και νέες λειτουργίες. Είναι πάντα τα κύρια βιβλία που συνιστώ στις εκπαιδευτικές μου τάξεις!»
Mike Witherell, Adobe Certified Expert, TrainingOnsite.com

"Μάθετε έξυπνα με αυτή την σειρά βιβλίων! Αυτό είναι ένα βιβλίο για συνεχή χρήση από επαγγελματίες της Adobe – χρήστες, εισηγητές και πιστοποιημένους εισηγητές".

Christine Abunassar, CEO, ThinkB!G.LearnSmart, Apple & Adobe & Microsoft, Authorized Training Center

Add: 2023-12-01 14:08:16 - Upd: 2023-12-06 16:50:24