Οι ακαταμάχητοι Ορσίνι - Ραφαέλε
Taming his tempestuous virgin - Claiming his secret love-child (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-936-9
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 208 γρ., 352 σελ.
τ. 1
Περιγραφή
Ο Τσέζαρε Ορσίνι θέλει να εξιλεωθεί πριν πεθάνει, γι’ αυτό και αναθέτει από μία αποστολή σε καθέναν από τους γιους του, για να τον βοηθήσουν να καθαρίσει τη συνείδησή του.
Οι τέσσερις περήφανοι Σικελοί θα κάνουν υπάκουα το καθήκον τους –και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα!
Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΦΑΕΛΕ
Όταν ο Ραφαέλε πηγαίνει στη Σικελία για μια υπόθεση του πατέρα του, διαπιστώνει έκπληκτος ότι τον έχει στείλει εκεί ως υποψήφιο γαμπρό –και πριν το καταλάβει βρίσκεται παντρεμένος! Ωστόσο, η νεαρή σύζυγός του τον αιφνιδιάζει· τα άχαρα ρούχα της δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τις αισθησιακές καμπύλες της ούτε το φλογερό ταμπεραμέντο της!
Η Κιάρα προσπάθησε να ξεφύγει από τη μοίρα της, αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη γίνεται κυρία Ορσίνι και βρίσκεται από τη γραφική μικρή πόλη της Σικελίας όπου έχει μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη! Έχει ορκιστεί να μην αγαπήσει ποτέ το σύζυγό της, θέλει να τον μισήσει… Όμως η σκοτεινή γοητεία του Ρέιφ και η έντονη αρρενωπότητά του λυγίζουν τις αντιστάσεις της μία προς μία!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΕ
Η Γκαμπριέλα Ρέγιες-Βιέρα παρασύρθηκε από την αρρενωπή γοητεία του Ντάντε και κατέληξε μόνη και έγκυος. Έτσι, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της με την καρδιά ραγισμένη…
Τώρα, ένα χρόνο μετά, ο Ντάντε έχει έρθει στη Βραζιλία με εντολή του πατέρα του για ν’ αγοράσει ένα χρεοκοπημένο ράντσο. Κι εκεί ανακαλύπτει ότι η κληρονόμος της έκτασης είναι η Γκαμπριέλα, η μόνη γυναίκα που δεν κατάφερε ποτέ του να ξεχάσει… Η Γκαμπριέλα εξακολουθεί να είναι πανέμορφη, αν και έχει αλλάξει πολύ. Τι απέγινε η γυναίκα καριέρας που γνώρισε ο Ντάντε στη Νέα Υόρκη; Και ποιο είναι αυτό το μωρό με τα μαύρα μαλλιά και τα γαλανά μάτια στην αγκαλιά της που του μοιάζει τόσο πολύ;

Add: 2023-11-22 14:54:21 - Upd: 2023-11-22 14:54:46