Lippincott Φαρμακολογία
7η έκδοση
Lippincott's illustrated reviews:Pharmacology 7th edition (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιστημονική επιμέλεια: Παπαπετρόπουλος, Αντρέας
Επιμέλεια σειράς: Harvey, Richard A.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-731-0
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 10/2023
7η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 26/4/2025
€ 105.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
21 x 28 εκ., 2,170 γρ., 800 σελ.
Περιγραφή

Περιγραφή
Η πρόοδος των επιστημών και η τεχνολογική ανάπτυξη έχουν επιτρέψει σε πολλές ειδικότητες να εξελιχθούν παράλληλα. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Φαρμακολογίας, που ως ιατρικός κλάδος συσχετίζεται και με άλλες επιστήμες πέραν της Ιατρικής, όπως η Βιολογία, η Χημεία κ.ά. Η Φαρμακολογία, λοιπόν, είναι ένα επιστημονικό πεδίο που αναμφισβήτητα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεραπεία και στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπου και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να αναγνωρίσουμε ότι αυτή σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, όπως οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, συμβάλλει στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής. Πολλά επιστημονικά συγγράμματα και άλλα εγχειρίδια καταπιάνονται με τη συγκεκριμένη θεματολογία και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα διαθέσιμα βιβλία. Το βιβλίο αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα βιβλιογραφία και να διακριθεί μεταξύ άλλων με την ίδια θεματολογία.
Το κείμενο οργανώνεται με τρόπο που εξυπηρετεί τον αναγνώστη και τον σκοπό της μάθησης. Η μορφοποίηση των σελίδων και η πλούσια εικονογράφηση εξυπηρετούν στην οργάνωση του περιεχομένου και προάγουν τη μεταλαμπάδευση της γνώσης. Ο όγκος των πληροφοριών οργανώνεται με τρόπο που αναμφισβήτητα καθιστά το έργο καθ’ όλα εύχρηστο, παρά το μέγεθός του, αν αναλογιστεί κανείς ότι στη διάθεση του αναγνώστη υπάρχουν 47 κεφάλαια, κατανεμημένα με θεματικό κριτήριο σε 7 ενότητες. Επιπλέον, οι ερωτήσεις μελέτης που παρατίθενται στο τέλος κάθε κεφαλαίου μαζί με τις επεξηγηματικές απαντήσεις δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα στον αναγνώστη και γίνεται αρωγός στον φοιτητή στις εξετάσεις.
Συνεχίζουμε δυναμικά, λοιπόν, στη νέα, ανανεωμένη και επικαιροποιημένη έκδοση, παρέχοντας ένα έργο εξαιρετικό, πολύτιμο για τον φοιτητή, τον ειδικευόμενο, αλλά και τον κλινικό ιατρό·ένα βιβλίο που δικαίως διεκδικεί μια θέση στη βιβλιοθήκη του επαγγελματία στη φροντίδα της υγείας!



Add: 2023-11-15 12:31:27 - Upd: 2023-11-15 13:31:08