Κλασικές ιστορίες μυστηρίου και τρόμου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5569-13-6
Καρακώτσογλου, Αθήνα, 11/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 7/5/2025
€ 18.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
14 x 21 εκ., 544 σελ.
Περιγραφή

Οι μεγαλύτεροι κλασικοί συγγραφείς μυστηρίου και τρόμου ανταμώνουν σε αυτό το βιβλίο και παρουσιάζουν τους θησαυρούς τους, που κάθε φανατικός αναγνώστης του είδους θα πρέπει να διαβάσει. Μια εξαιρετική και πλούσια συλλογή διηγημάτων που προσφέρουν μέγιστη αγωνία, χαρακτηριστικά δείγματα των κορυφαίων συγγραφέων της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που αξίζει να εξερευνήσετε. Έντγκαρ Άλαν Πόε, Χ. Φ. Λάβκραφτ, Σέρινταν Λε Φανού, Μ. Ρ. Τζέιμς, Τσαρλς Ντίκενς, Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Χ. Τζ. Γουέλς, Όσκαρ Γουάιλντ, Άλτζερνον Μπλάκγουντ, Άννα Κάθριν Γκριν, Θεόφιλος Γκωτιέ και άλλοι. Γοτθικές ζοφερές ιστορίες που κόβουν την ανάσα, απόκοσμες, μακάβριες, ανατριχιαστικές, υπερφυσικές, γεμάτες μυστήριο. Κάποιες φορές βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα, και κάποιες δημιουργήματα μυθοπλασίας παρουσιάζουν καταστάσεις που μπορεί να ξεκινούν καθημερινές, αλλά στη συνέχεια απλώνουν τα φτερά τους στο φάσμα μεταξύ μεταφυσικής και ψυχανάλυσης, πάντα, όμως, διαποτισμένες από την έκπληξη, αλλά κυρίως από τον τρόμο.

Οι μεγαλύτεροι κλασικοί συγγραφείς μυστηρίου και τρόμου ανταμώνουν σε αυτό το βιβλίο και παρουσιάζουν τους θησαυρούς τους, που κάθε φανατικός αναγνώστης του είδους θα πρέπει να διαβάσει. Μια εξαιρετική και πλούσια συλλογή διηγημάτων που προσφέρουν μέγιστη αγωνία, χαρακτηριστικά δείγματα των κορυφαίων συγγραφέων της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που αξίζει να εξερευνήσετε.

Έντγκαρ Άλαν Πόε, Χ. Φ. Λάβκραφτ, Σέρινταν Λε Φανού, Μ. Ρ. Τζέιμς, Τσαρλς Ντίκενς, Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Χ. Τζ. Γουέλς, Όσκαρ Γουάιλντ, Άλτζερνον Μπλάκγουντ, Άννα Κάθριν Γκριν, Θεόφιλος Γκωτιέ και άλλοι.

Γοτθικές ζοφερές ιστορίες που κόβουν την ανάσα, απόκοσμες, μακάβριες, ανατριχιαστικές, υπερφυσικές, γεμάτες μυστήριο. Κάποιες φορές βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα, και κάποιες δημιουργήματα μυθοπλασίας παρουσιάζουν καταστάσεις που μπορεί να ξεκινούν καθημερινές, αλλά στη συνέχεια απλώνουν τα φτερά τους στο φάσμα μεταξύ μεταφυσικής και ψυχανάλυσης, πάντα, όμως, διαποτισμένες από την έκπληξη, αλλά κυρίως από τον τρόμο.


Add: 2023-11-15 10:52:15 - Upd: 2024-02-21 15:57:05