Οι Ήρωες της Διπλανής Πόρτας
Πώς να αντλήσεις την αστείρευτη δύναμη που ζει μέσα σου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-627-467-1
Εκδόσεις iWrite.gr, Θεσσαλονίκη, 10/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 6/4/2025
€ 13.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 146 σελ.
Περιγραφή
Πώς μπορεί να σε ταρακουνήσει ένα βιβλίο αυτοβοήθειας;

 

Πώς µπορεί κάποιος να έρχεται αντιµέτωπος µε τον θάνατο, να τον κοιτάζει κατάµατα και να στέκεται όρθιος µέσα στον φόβο του; Πώς µετατρέπει την κόλαση της ζωής του σε παράδεισο για τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του; Πώς βρίσκει σε κάθε επίπεδο από κάπου να πιαστεί και να χτίσει τη νέα του πραγµατικότητα; Πώς πετυχαίνει έναν στόχο, παρότι όλα είναι εναντίον του;

Οι απαντήσεις κρύβονται στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Οι ήρωες της διπλανής πόρτας δείχνουν τον δρόµο σε όλους µας, όχι µε γρήγορες συνταγές επιτυχίας, αλλά µε συνταγές που περιέχουν πόνο και κόπο.

Μια ελπίδα, µια σκέψη, ένα θετικό σηµάδι, µια συζήτηση µε κάποιον, ένα µοίρασµα, µία σύνδεση, γινόταν κοµµάτι – κοµµάτι η γέφυρα που ένωνε τον παλιό µε τον νέο τους κόσµο. Κατανόησαν µέσα από µια δύσκολη διαδικασία ότι ο πόνος είναι θέµα φροντίδας, όχι διαχείρισης. Ναι, διαλύεσαι και ξαναγεννιέσαι. Όµως αυτή είναι η οµορφιά, αυτή είναι η ζωή, αυτός είναι ο (υπέρ) άνθρωπος, που όλοι είµαστε, αλλά µερικές φορές χρειάζεται ο σκληρός τρόπος για να το συνειδητοποιήσουµε και να το βάλουµε σε λειτουργία.

Μέσα από τις ιστορίες, ο καθένας θα αναγνωρίσει πτυχές του εαυτού του. Φόβους που δεν έχει ξεπεράσει, πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωµένες, εµπειρίες που τον έχουν πληγώσει, αλλά και την ελπίδα ότι πάντα υπάρχει έστω και µια κουκκίδα φως στο σκοτάδι και τρόποι µε τους οποίους η κουκίδα µεγαλώνει και γίνεται ήλιος.

Add: 2023-10-16 13:03:00 - Upd: 2023-10-18 10:34:59