Μάρκετινγκ εκδηλώσεων
Προγραμματισμός & εφαρμογές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5131-87-6
Rosili, Γέρακας Αττικής, 2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 1/7/2024
€ 37.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 480 σελ.
Περιγραφή
Μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να διεξάγετε και να αξιολογείτε επιτυχημένες εκδηλώσεις με αυτό το σαφές και περιεκτικό εγχειρίδιο που διερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στο απαιτητικό και ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον του σχεδιασμού εκδηλώσεων.
Συντάχθηκε από συγγραφείς με εκτενή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων και αποτελεί μια ουσιαστική πηγή βήμα προς βήμα για τους σπουδαστές και την επόμενη γενιά διοργανωτών εκδηλώσεων.
Το βιβλίο «Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων: Προγραμματισμός & Εφαρμογές» παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που εισάγει βασικά υποδείγματα και θεωρίες, καθώς και πρακτικές πληροφορίες για την πραγματική ζωή. Προσφέρει μια δομημένη φόρμουλα για όλες τις μορφές εκδηλώσεων, από τον αρχικό τους σχεδιασμό έως τη διαχείριση ασφάλειας και κινδύνου, τον προϋπολογισμό και τη διαμόρφωση του προγράμματος έως την αξιολόγηση μετά την εκδήλωση.
Χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εμπειρία στο θέμα, αυτή η πλήρως επικαιροποιημένη τρίτη έκδοση του βιβλίου «Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων: Προγραμματισμός & Εφαρμογές» παρέχει ανανεωμένη εστίαση στις εικονικές και τις υβριδικές εκδηλώσεις. Με μελέτες περίπτωσης, συμπεριλαμβανομένων των Αγώνων της Κοινοπολιτείας του 2022, της Έκθεσης στο Ντουμπάι του 2020 και της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA), οι συνοδευτικοί διαδικτυακοί πόροι περιλαμβάνουν διαφάνειες διαλέξεων, δραστηριότητες, ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και διαδικτυακούς συνδέσμους. Το εγχειρίδιο αυτό είναι απαραίτητο για τους σπουδαστές που μελετούν ενότητες, οι οποίες σχετίζονται με τις εκδηλώσεις, καθώς και για τους επαγγελματίες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, και τους επίδοξους διοργανωτές εκδηλώσεων.

Add: 2023-10-10 16:55:20 - Upd: 2023-10-10 16:56:07