Συγκάτοικοι με ημερομηνία λήξης
The American Roommate Experiment (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Δελέγκος, Μιχάλης
Επιμέλεια κειμένου: Γεωργιάδου, Ανδρομάχη Α.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-220-398-9
Διόπτρα, Περιστέρι, 10/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 30/4/2025
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 552 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η Νέα Υόρκη είναι η πιο ερωτεύσιμη πόλη στον κόσμο! Ή μήπως όχι; Για τη Ρόζι Γκράχαμ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όμως, όταν μπαίνει στη ζωή της ο Λούκας, η πόλη αρχίζει να κάνει τα μαγικά της. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος τους έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα…
Περιγραφή
Η Ρόζι Γκράχαμ έχει ένα πρόβλημα. Για να λέμε την αλήθεια, όχι μόνο ένα. Παραιτήθηκε από την καλά αμειβόμενη δουλειά της για να αφοσιωθεί κρυφά στη συγγραφή ρομαντικών βιβλίων.
Μόνο που η έμπνευση απουσιάζει και το διαμέρισμά της καταρρέει. Στην κυριολεξία. Με συνοπτικές διαδικασίες μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της κολλητής της, της Λίνα, όσο εκείνη βρίσκεται στο εξωτερικό. Αγνοεί όμως το εξής: Η Λίνα έχει παραχωρήσει προσωρινά το διαμέρισμά της στον ξάδερφό της Λούκας, το διαδικτυακό της crush, έναν ελκυστικό Ισπανό σέρφερ με γοητευτικό χαμόγελο και σπουδαίες μαγειρικές ικανότητες.
Ο Λούκας δέχεται να μείνει η Ρόζι μαζί του, τουλάχιστον προσωρινά. Και έχει μια εξωφρενική ιδέα για να τη βοηθήσει: να βγουν μαζί μερικά πειραματικά ραντεβού με σκοπό να επανέλθουν η έμπνευσή της για τη συγγραφή και η ρομαντική της διάθεση.
Η Ρόζι δεν έχει τίποτα να χάσει. Το επιπόλαιο crush της είναι υπό έλεγχο, αλλά ο χρόνος του Λούκας στη Νέα Υόρκη έχει ημερομηνία λήξης και έξι εβδομάδες μπορεί να μην είναι αρκετές ούτε για εκείνη ούτε για την προθεσμία της.

Add: 2023-10-04 12:30:35 - Upd: 2024-02-09 13:51:53