Παρανταης Πέηπερς
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5448-16-5
Φαρφουλάς, Αθήνα, 2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 12 εκ., 102 σελ.
Περιγραφή
Ένα λογοτεχνικό έργο που η διανοητική του αξία θα εκτιμηθεί βαθέως, στο -όχι πολύ βαθύ ελπίζουμε- μέλλον, εμφανίζεται τώρα στο οπτικό μας πεδίο κάτω από τον αμφίρριχτο τίτλο ΠΑΡΑΝΤΑΗΣ ΠΕΗΠΕΡΣ, από τις πάντα καίρια καίριες εκδόσεις ΦΑΡΦΟΥΛΑΣ. 
Πρόκειται για μια σειρά από 35 διηγήσεις, δύο, τριών, τεσσάρων ή περισσότερων διαστάσεων, που εκμυστηρεύτηκε το σύμπαν στον ταπεινό δούλο του Τζίμη Ευθυμίου. Εξιστορήσεις από οντότητες που τους τρώει έντονα η ύπαρξη στην πλάτη. Οδηγίες για την ανάγνωση των paradise papers, γνωστά από την ιστορία των offshore των ονειροπόλων Κροίσων της απόδρασης.
Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση είναι δυνατόν να βρει κανείς και πληροφορίες, οι οποίες υλοποιούν την πρόσβαση σ’ αυτά αλλά και αυτά καθαυτά τα paradise islands! Τα άνθη των προορισμών! Τα ταπεινά υψόμετρα! Τις ίριδες! Την περιοχή εκείνη που εκτείνεται πέρα από εκεί που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε…
Γραμμένο με την σύγχρονη τεχνική της Τεχνητής Ανοησίας, όχι μόνο εξερευνά αλλά και καταρρίπτει τα όρια μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας, υψηλού και χυδαίου, ανοησίας και νοήματος, θεϊκού και ζωώδους, στιγμής και απείρου.
Σίγουρα ισχύουν όλα αυτά τα ανωτέρω; Ναι, όχι, δηλαδή... ποιος ξέρει; Είναι πάντως μια καλή ιδέα.
Στο τέλος, πάντως, η  έκδοση καλεί τον αναγνώστη που θα βρει το Νόημα του Βιβλίου,  ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ!
Εν ολίγοις, μ αυτά και μ' αυτά, πέρασε η ώρααα...
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στα Έγγραφα του Παραδείσου, (της αθωότητας δηλαδή), και ευχόμαστε η εμπειρία αυτού του βιβλίου να είναι άλλο ένα πέρασμα στην Ελευθερία.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Είπαμε, λίγα λόγια για τον συγγραφέα!
Είπαμε…
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα!

Add: 2023-09-21 13:39:32 - Upd: 2024-03-01 14:35:00