Τα τρία γράμματα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5712-27-3
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 13/2/2025
€ 22.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 450 γρ., 462 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μια εσωτερική σύγκρουση και μεταμόρφωση χαρακτήρων. Μια παρατεταμένη πάλη για συγχώρεση, αυτοαποδοχή και κατάκτηση της ευτυχίας. Μια ωδή στη φιλία, τον έρωτα και την αγάπη.
Περιγραφή
Τα απρόβλεπτα παιχνίδια της μοίρας θα παραμείνουν μυστήριο για τους θνητούς και θέμα για ατέρμονη συζήτηση και κατανάλωση φαιάς ουσίας. Από την άλλη, είναι καθοριστικά για την ανθρώπινη πορεία κι ανοίγουν διάπλατα νέους δρόμους. Μα πόσοι τραβάμε με θάρρος νέα μονοπάτια, αντί να μένουμε καθηλωμένοι σε ένα σταθερό σημείο με αλυσίδες στα πόδια; Κι όταν φτάσουμε στο κρίσιμο σταυροδρόμι, σε ποιο βαθμό είμαστε έτοιμοι να διαβούμε τον δρόμο της Αρετής και να παρακάμψουμε τον δρόμο της Κακίας;
Η Στέλλα Μανουσάκη γεννιέται μια κρύα μέρα στα όμορφα Χανιά, αρχές της δεκαετίας του ‘70. Οι καλοσυνάτοι γονείς της υποδέχονται την κόρη τους με αγάπη και τη μεγαλώνουν αξιοπρεπώς. Ωστόσο, της στερούν τον αέρα και την τρυφερότητα που έχει τόσο ανάγκη για να αναπτυχθεί και να ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα. Στη σκιά της πληγωμένης μητέρας της και του αδύναμου πατέρα της, η Στέλλα εκδηλώνει τρομακτικά ελλείμματα με το διάβα του χρόνου. Κλειστή κι εσωστρεφής, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δημιουργεί εμπόδια στον εαυτό της, με ολέθριες συνέπειες: λανθασμένες επιλογές και μια αναπόφευκτη αναμέτρηση με τον πόνο, την απογοήτευση, τον φόβο και τη ματαίωση. Ο γοητευτικός Αλέξης Γεωργίου, η ραδιούργα Αμάντα Κωστοπούλου, η τετραπέρατη Χέλεν, ο υπέροχος Δημήτρης Βαρδαξής και η γλυκιά Ευαγγελία, αποτελούν μερικούς από τους συνοδοιπόρους στο ταξίδι της.
Μια εσωτερική σύγκρουση και μεταμόρφωση χαρακτήρων. Μια παρατεταμένη πάλη για συγχώρεση, αυτοαποδοχή και κατάκτηση της ευτυχίας. Μια ωδή στη φιλία, τον έρωτα και την αγάπη.
Ένας ύμνος στον άνθρωπο που πιστεύει στον άνθρωπο και στα τρία γράμματα: Ζ Ω Η.

Επιμέλεια: Μιχάλης Αντωνιάδης
Πίνακας εξωφύλλου: Μανώλης Καβρουλάκης
Διαστάσεις: 14 Χ 21
Σελίδες: 460
ISBN 678-628-5712-27-3

Add: 2023-08-13 12:27:01 - Upd: 2024-01-23 10:02:21