Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες
How to be an overnight success (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-401-1
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 1/2023
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 23/7/2024
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 364 γρ., 232 σελ.
Περιγραφή

«Αυτό το βιβλίο δεν είναι οδηγός για τη δηµιουργία µιας επιχείρησης. Είναι η προσωπική µου ιστορία, η ιστορία µιας κοπέλας που ακολούθησε τα όνειρά της… Δεν γεννιέσαι επιχειρηµατίας. Είναι µια δεξιότητα που µαθαίνεις στην πορεία».
Από την επιχειρηματία ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ, Ιδρύτρια της Rodial Group και επενδύτρια στο show του Ant1, Dragon’s Den.

«Θέλω να σου αφηγηθώ την ιστορία µου, πώς έφτασα εδώ που βρίσκοµαι τώρα. Δεν ήξερα από την αρχή τι ήθελα να κάνω, άλλαξα τρεις φορές επαγγελµατική πορεία πριν δηµιουργήσω τη δική µου επιχείρηση, και µάλιστα µε απέλυσαν από την τελευταία µου δουλειά. Έχω κάνει πολλά λάθη, έχω πάρει πολλά ρίσκα και στην πορεία σηµείωσα µικρές µα και µερικές µεγαλύτερες επιτυχίες.
Πάντα προστρέχω στις ιστορίες των δυνατών, επιτυχηµένων γυναικών και εµπνέοµαι από το ταξίδι τους. Θέλω να σου προσφέρω ακριβώς το ίδιο. Να σε εµπνεύσω, να σου δείξω τον δρόµο και να µοιραστώ µαζί σου µε ποιον τρόπο ξεπέρασα τα εµπόδια και τις προκλήσεις, έχοντας πάντα το βλέµµα µου καρφωµένο στην µπάλα. Θέλω να σε κινητοποιήσω για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να συνεχίσεις την πορεία σου, ακόµα κι αν όλα είναι εναντίον σου, και να σου δείξω πώς να πιστεύεις στον εαυτό σου, ακόµα κι αν δεν πιστεύει κανένας άλλος σ’ εσένα».

Ένα πράγµα είναι όµως σίγουρο: Η επιτυχία δεν έρχεται µέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες. Όταν η εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρµατος Rodial λάνσαρε τον περίφηµο ορό «φιδιού» (Snake Serum), ο Τύπος αµέσως θεώρησε ότι η εταιρεία πέτυχε «µέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες». Στην πραγµατικότητα, η ιδρύτρια της Rodial, η Μαρία Χατζηστεφανή, δούλευε σκληρά επί 18 χρόνια για να δηµιουργήσει την εταιρεία. Ξεκίνησε τη Rodial από ένα δωµάτιο του σπιτιού της και σήµερα διευθύνει µια εταιρεία µε προϊόντα που διατίθενται σε 20.000 καταστήµατα παγκοσµίως.

Κάθε επιτυχία απαιτεί χρόνο, υποµονή και τεράστια αποφασιστικότητα. Η Μαρία τα κατάφερε χάρη στο µεγαλεπήβολο όραµά της, στην ανάληψη ρίσκων, στην επιλογή κατάλληλων συνεργατών και στην επιτυχηµένη στρατηγική της για τη δηµιουργία αναγνωρισιµότητας του brand της και την εδραίωση της προσωπικής της επωνυµίας. Πιστεύει ότι όλοι και όλες µας µπορούµε να επιτύχουµε τους στόχους µας, εάν αφοσιωθούµε σε αυτούς, και στο βιβλίο της αποκαλύπτει τον τρόπο, τις συµβουλές αλλά και τα µυστικά της.

Είπαν για το βιβλίο:

«Η Μαρία δηµιούργησε µια εκπληκτική µάρκα από το µηδέν και µπορώ να ταυτιστώ απόλυτα µε τη στρατηγική της».
–Bobbi Brown, συγγραφέας και ιδρύτρια της Bobbi Brown Cosmetics

«Αγαπώ το στιλ γραφής της Μαρίας, σε παρακινεί και ταυτόχρονα είναι αστείο· διαβάστε οπωσδήποτε το βιβλίο!»
–Erin O’Connor MBE, µοντέλο

«Οι εµπειρίες της Μαρίας αποτελούν τις καλύτερες συµβουλές από τις οποίες µπορείς να αντλήσεις µαθήµατα».
–David Koma, σχεδιαστής µόδας

«Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που µπορεί να µας δείξει πώς να τα καταφέρουµε, αυτή είναι η Μαρία! Χρησιµοποιεί την επιτυχία και τις αποτυχίες της για να εµπνεύσει και άλλους ανθρώπους να πραγµατοποιήσουν τα όνειρά τους!».
–Brad Goreski, στιλίστας

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2023-01-23 15:27:15 - Upd: 2023-01-23 15:36:28