Τουρισμός
Tourism (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5036-84-3
Προπομπός, Αθήνα, 12/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 1/6/2024
€ 70.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 512 σελ.
Περιγραφή

Η πλήρως αναθεωρημένη 2η έκδοση του βιβλίου αυτού καλύπτει πτυχές του τουρισμού από μια σύγχρονη οπτική γωνία, παρέχοντας στους φοιτητές του συγκεκριμένου πεδίου μια σειρά από θεωρητικές και ερευνητικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις, οι οποίες υποστηρίζονται από παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων και γνώσεις από εκπροσώπους του κλάδου.

Οι πολλές πτυχές του τουρισμού παρουσιάζονται με τρόπο που θα αξιοποιηθεί τόσο από προπτυχιακούς όσο και από μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το βιβλίο περιλαμβάνει εισαγωγικούς ορισμούς αλλά και λεπτομερή ανάλυση σύγχρονων θεμάτων, που ακολουθούν την τρέχουσα διδακτική πρακτική σε όλο τον κόσμο.

Καλύπτονται θέματα όπως η πολιτική και ο σχεδιασμός, η διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, η διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, το event management και η διοίκηση φιλοξενίας. Tο βιβλίο αντιμετωπίζει τα πρακτικά στοιχεία του τουρισμού, όπως η διαχείριση των υποδομών και η οικονομική ανάπτυξη, μαζί με άλλα σημαντικά σύγχρονα θέματα όπως η βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Επικαιροποιημένες και νέες σύγχρονες μελέτες περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Αίγυπτος, η Κροατία και οι Φιλιππίνες
  • Νέο υλικό για θέματα όπως: τουρισμός και αειφορία, ζητήματα φύλου στα ταξίδια και στον τουρισμό, επαυξημένη πραγματικότητα και ρομπότ, συνδημιουργία
  • Πρόσθετες πληροφορίες από επαγγελματίες που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο
  • Έγχρωμες εικόνες και σχήματα που διευκολύνουν τον εντοπισμό των πληροφοριών και συμβάλλουν στη μάθηση
  • Συνδέσμους οι οποίοι παρέχουν πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο για περαιτέρω μελέτη.

Add: 2022-12-15 14:48:41 - Upd: 2022-12-28 13:20:20