Αμαρυλλίς είναι το ονομά μου πανσέληνος η αγάπη μου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-392-161-5
Κονιδάρης, Αθήνα, 8/2022
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 216 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Η Αμαρλλίς η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου είναι από εκείνους τους ανθρώπους που όπως γράφει ο Ένγκαρ Άλλαν Πόε -ονειρεύονται ξύπνιοι την ημέρα .Γι αυτό και είναι γνώστες και αποδέκτες πολλών πραγμάτων που διαφεύγουν απ αυτούς που ονειρεύονται μόνο στον ύπνο τους Περιπετείώδης φύση και καλλιτεχνική ψυχή που δεν περνούσε τίποτα απαρατήρητο και ξώφαλτσα από τα ανήσυχα -περίεργα και αδηφάγα μάτια της και την ευαίσθητη ψυχή της.

Από την παιδική της ηλικίά ανακάλυψε τα (θέλω).της που ήταν η ζωγραφική και η ποίηση .Πολύπλευρο ταλέντο που έξέφραζε τον ορμητικό χείμαρρο των συναισθημάτω της μέσω της τέχνης η οποια δεν έχει φρένο είναι ελεύθερη καί δεν μας προδίδει ποτέ  Αληθινό και παντοτινό της έρωτα την αποκαλούσε η Αμαρυλλίς .Σφοδρή επιθυμία και όραμά της ήταν να δημιουργήσει ένα δικό της καλλιτεχνικό στέκι --εργαστήρι-με ποικίλα καλλτεχνικά  δρώμενα .

( Πανσέληνος η αγάπη μου)  θα το ονόμαζε και θα ήθελε να συμμετέχουν με το ίδιο πάθος ξεχωριστοί φίλοι  που θα είχαν τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας ,τις ίδιες  ευαισθησίες κι αναζητήσεις. Λες και ήταν ταγμένη σε μια προσπάθεια να ξεπερνάει τον εαυτό της κάθε φορά καθώς είχε καταλάβει πως το κλειδί στις περισσότερες κλειδωμένες πόρτες βρίσκεται στα χέρια της, ενώ η φράση (δεν μπορώ) δεν υπήρχε στο λεξιλογιο της. 

  Συναντησε πολλούς πειρασμούς και προκλήσεις από τα πρώτα χρόνια της εφηβικής της ηλικίας, όμως κρατούσε γερά τα ινία μαθαίνοντας σιγα-σιγα να αντιστέκεται σ αυτό το ξέφρενο πολλές φορές πάρτι της ζωής και να δίνει εκείνη το ρυθμό του χορού της αφού από φύση και θέση της άρεσε να κολυμπάει σε αχαρτογραφητα νερά να βγαίνει νικήτρια και να παίρνει το έπαθλο του δυνατού. Αλλά γνώρισε και κάποιους εξαιρετικούς ανθρώπους που έγιναν εκλεκτοί κι αγαπημενοι φίλοι της και έπαιξαν κσθοριστικο ρόλο στην πορεία της ζωής της. .(Ευτυχια είναι να εκπληρώνεις τα θέλω σου).  Μαρία Κουτσούκου -ηθοποιός-.

Add: 2022-10-20 15:43:07 - Upd: 2022-12-28 11:45:23