Happy Choices for Happy Kids
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-9925-7674-7-2
Εκδόσεις Ευγνώμων, Λευκωσία, 11/2020
Γλώσσα: Αγγλικά
€ 19.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 19 εκ., 96 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στο Journal Happy Choices for Happy Kids, το κάθε παιδί δίνει τις δικές του απαντήσεις και είναι όλες σωστές και αξίζει να τους δώσουμε την ευκαιρία να είναι απλά ο εαυτός τους, οι γονείς χρειάζεται απλά να είστε στο πλάι τους και να φροντίσετε τα παιδιάς σας να το γνωρίζουν ότι είστε εκεί γι’ αυτά.
Περιγραφή

Σκεφτείτε, όμως, πόσο πολύ διαφορετική θα ήταν η ζωή μας εάν από νεαρή ηλικία, πριν ακόμα μπει η λογική στη ζωή μας, μπορούσαμε να αισθανθούμε την αγάπη αυτή τη φορά σωστά, πρώτα για τον ίδιο μας τον εαυτό και ύστερα για τους υπόλοιπους, χωρίς εγωισμό και ναρκισσισμό.

Εάν αποκτούσαμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε και καλλιεργούσαμε στο πέρασμα των ετών την τέχνη της ευγνωμοσύνης, χωρίς να θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Φανταστείτε σαν παιδιά να κατανοούσαμε την αξία του εθελοντισμού και να γνωρίζαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας, από όποια θέση κι αν είμαστε.

Σκεφτείτε να ήμασταν ελεύθεροι να αισθανθούμε  τον θυμό, την ζήλια, την στενοχώρια, τον φόβο, να εκφράσουμε τα συναισθήματα, να κατανοούσαμε και να επιλέγαμε τι μας εξυπηρετεί και τι όχι.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικοί θα ήμασταν εάν κάθε μέρα είχαμε μια ενδυναμωτική πρόταση μπροστά μας και να μας υπενθυμίζει πόσο υπέροχα πλάσματα είμαστε. Εάν εμείς οι ίδιοι στεκόμασταν μπροστά στον καθρέφτη και βλέπαμε κατάματα τον εαυτό μας και αναγνωρίζαμε τα πράγματα που αγαπάμε στον εαυτό μας και μας τα θυμίζαμε.

Να είχαμε μαγικούς μονόκερους που μας ταξιδεύουν σε τόπους ονειρεμένους, ακονίζοντας την φαντασία μας και δημιουργώντας συναισθήματα χαράς, επιτυχίας, θετικότητας, αφθονίας.

Αντί να μας έλεγαν «Μπράβο που είσαι καλό παιδί» να μας έλεγαν «Πόσο χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένο και άξιο παιδί!».

«Σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι για όλα αυτά που μοναδικά κάνεις», ανεξάρτητα από το εάν τρώγαμε το φαγητό ή πήραμε άριστα.

Στο Journal Happy Choices for Happy Kids,  το κάθε παιδί δίνει τις δικές του απαντήσεις και είναι όλες σωστές και αξίζει να τους δώσουμε την ευκαιρία να είναι απλά ο εαυτός τους, οι γονείς χρειάζεται απλά να είστε στο πλάι τους και να φροντίσετε τα παιδιάς σας να το γνωρίζουν ότι είστε εκεί γι’ αυτά.


Add: 2022-09-28 08:50:10 - Upd: 2022-09-28 08:50:10