Το βάπτισμα του πυρός
The Witcher, μια περιπέτεια του γητευτή
Chrzest ognia (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Slowik, Justyna
Επιμέλεια κειμένου: Καρακούδα, Χ.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5689-03-2
Σελήνη, Αθήνα, 6/2022
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Πολωνικά
Ενιαία τιμή έως 24/12/2023
€ 19.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 490 γρ., 448 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Η Αδελφότητα των Μάγων έχει διαλυθεί, μετά την εξέγερση στο συνέδριο του Θανέντ, στη διάρκεια της οποίας ο Γκέραλτ τραυματίζεται. Ο Γητευτής είναι ταγμένος να προασπίζεται αδύναμους, να προστατεύει όσους βρίσκονται σε ανάγκη∙ ένας υπερασπιστής ενάντια σε πανίσχυρα και επικίνδυνα τέρατα, που απειλούν τους ανθρώπους σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς.
Περιγραφή

Η Αδελφότητα των Μάγων έχει διαλυθεί, μετά την εξέγερση στο συνέδριο του Θανέντ, στη διάρκεια της οποίας ο Γκέραλτ τραυματίζεται βαριά. Ο Γητευτής είναι ταγμένος να προασπίζεται τους αδύναμους, να προστατεύει όσους βρίσκονται σε ανάγκη∙ ένας υπερασπιστής ενάντια σε πανίσχυρα και επικίνδυνα τέρατα, που απειλούν τους ανθρώπους σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς.
Όμως, τώρα που το σκοτάδι απλώνεται στον κόσμο, ο Γκέραλτ κείτεται ανήμπορος, καθηλωμένος από τα τραύματά του. Ενώ ο πόλεμος μαίνεται σε όλα τα βασίλεια, οι μάγισσες, που έχουν επιβιώσει, ενώνονται για να προστατεύσουν το μέλλον της μαγείας, που απειλείται.
Μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Γκέραλτ αναζητά την Κύρι, την κληρονόμο του θρόνου της Τσίντρας, που έχει εξαφανιστεί. Μέχρι που μια φήμη την τοποθετεί στην αυλή της αυτοκρατορίας του Νίλφγκααρντ, ως μνηστή του αυτοκράτορα Εμχίρ.
Ακόμη και πληγωμένος, ο Γκέραλτ είναι αποφασισμένος να τη σώσει.
Ο Γητευτής επιστρέφει με αυτή τη, γεμάτη δράση, συνέχεια του Καιρού της Περιφρόνησης.

Add: 2022-06-24 12:55:28 - Upd: 2022-06-24 12:55:28