Η Βασίλισσα του Χρόνου
Επιστροφή στη Νημφαιά Ακαδημία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-540-2
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 6/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 478 σελ.
Περιγραφή

Ένα μαγικό βιβλίο.  

Τέσσερις επικίνδυνες δοκιμασίες. 

Ένας ξεχασμένος κόσμος.

Πριν λίγο καιρό, έµαθα ότι η οικογένειά µου ήταν ένα ψέµα. Έχασα την καλύτερή µου φίλη και βρέθηκα αντιµέτωπη µε έναν ακόµα θανάσιµο εχθρό. Όλα αυτά µου έδειξαν τι πραγµατικά είµαι:

Ένα πιόνι.

Φιλίες δοκιµάζονται, µυστικά ξεσκεπάζονται και νέες µαγικές δυνάµεις κάνουν τη ζωή στη Νηµφαιά Ακαδηµία πιο επικίνδυνη από ποτέ. Τα Παιχνίδια Μάχης ξεκινούν την κατάλληλη στιγµή για να τραβήξουν την προσοχή από ένα καλά προµελετηµένο σχέδιο, που φαίνεται να οδηγεί στα πιο καταχθόνια µονοπάτια. Για ένα πράγµα είµαι σίγουρη.

Είµαι µια Ελεγκάντι. Είµαι αναγκασµένη να εκπληρώνω τα θέλω άλλων, να υπηρετώ. Όµως όχι πια. Θα πάρω πίσω τη ζωή που µου έκλεψαν, όποιες και αν είναι οι συνέπειες.

Ένα ταξίδι γεµάτο µαγεία, ένταση, συναίσθηµα και εκπλήξεις.
Πιο ώριµη συγγραφικά και µε µια ανατρεπτική πλοκή, η συγγραφέας αποδεικνύει ότι έχει έρθει στο λογοτεχνικό στερέωµα για να µείνει.

Χρύσα Βασιλείου, συγγραφέας

Η Χριστίνα Ψύλλα µάς ανοίγει για δεύτερη φορά την πύλη για τη Νηµφαιά Ακαδηµία. Αυτή τη φορά, µε γραφή πιo ώριµη αλλά εξίσου ροµαντική, η συγγραφέας µάς παρασέρνει στις µυστηριώδεις και επικίνδυνες περιπέτειες της Ελίζ Γουάιτ.

– Ιωάννα Δηµητσάνου, Savoir Ville

Η Ακαδηµία γίνεται ακόµα περισσότερο µυστηριώδης. Μαγεία, περιπέτεια και ανατροπές συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Αν σας άρεσε το πρώτο µέρος, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε.

– Τατιάνα Τζινιώλη, δηµοσιογράφος και συγγραφέας

Στο δεύτερο βιβλίο εµβαθύνουµε στον µαγικό κόσµο της Νηµφαιάς Ακαδηµίας. Οι σκηνές µάχης πυροδοτούν τη δράση και τα µυστικά αποκαλύπτονται, σοκάροντας τον αναγνώστη. Η γραφή είναι µεστή, περιγράφοντας άρτια τα βαθιά συναισθήµατα των ηρώων. Ένα βιβλίο που θα σας κόψει την ανάσα! 

– Λία Αραµπατζή, συγγραφέας

Η συγκλονιστική συνέχεια της µαγικής τριλογίας έρχεται για να σας καθηλώσει. Περισσότερα µυστικά, ανατροπές που κόβουν την ανάσα και ένα αξιοζήλευτο περιβάλλον, που θα σας κάνουν να διψάτε για το επικό φινάλε!

– Δανάη Ιµπραχήµ, συγγραφέας

Βυθιστείτε ακόµα περισσότερο στον µαγικό κόσµο της Νηµφαιάς Ακαδηµίας, γνωρίστε περισσότερα µυθικά πλάσµατα και λύστε κάποια από τα µυστήρια του πρώτου βιβλίου. Προσοχή, όµως! Δεν θα τα λύσετε όλα!!! 

– Γεωργία Κωστοπούλου, book blogger

Με το δεύτερο βιβλίο διεισδύουµε ακόµα περισσότερο στον µαγικό κόσµο της Νηµφαιάς Ακαδηµίας. Περιπετειώδεις δοκιµασίες, µυθικά πλάσµατα και φυσικά έρωτας.

– Μαρία Αλεξοπούλου, συγγραφέας


Add: 2022-06-20 15:28:21 - Upd: 2023-08-03 10:40:33