Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ
Marketing, an Introduction (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-204-160-4
Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη, 5/2022
14η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 78.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 880 σελ.
Περιγραφή

Το Εισα­γω­γή στο Μάρ­κε­τινγκ είναι ο κα­τα­νο­η­τός, πλή­ρης και συ­νο­πτι­κός οδη­γός σας σχε­τι­κά με τις βα­σι­κές ιδέ­ες του μάρ­κε­τινγκ, εστι­ά­ζο­ντας στον τρό­πο με τον οποίο μπο­ρεί­τε να πα­ρέ­χε­τε με­γα­λύ­τε­ρη αξία για τον πε­λά­τη, προ­κει­μέ­νου να έχε­τε επι­τυ­χία στο μάρ­κε­τινγκ. Η δεύ­τε­ρη ευρω­πα­ϊ­κή έκ­δο­ση αυτού του κλα­σι­κού κει­μέ­νου έχει επι­και­ρο­ποι­η­θεί με τις πιο πρό­σφα­τες ιδέ­ες στο μάρ­κε­τινγκ και με πο­λυ­ά­ριθ­μα νέα ευρω­πα­ϊ­κά πα­ρα­δείγ­μα­τα μάρ­κε­τινγκ και με­λέ­τες πε­ρί­πτω­σης. Οι συγ­γρα­φείς προ­τρέ­πουν τους σπου­δα­στές και τις σπου­δά­στρι­ες να ανα­κα­λύ­ψουν τις έν­νοι­ες του μάρ­κε­τινγκ και να τις με­τα­τρέ­ψουν οι ίδιοι/ες σε πραγ­μα­τι­κή εμπο­ρι­κή πρα­κτι­κή.

«H πρω­το­τυ­πία και η παι­δα­γω­γι­κή αξία του πα­ρό­ντος συγ­γράμ­μα­τος επι­τυγ­χά­νε­ται με τη με­θο­δο­λο­γία που χρη­σι­μο­ποι­ούν οι συγ­γρα­φείς κα­τά την πα­ρου­σί­α­ση των επι­μέ­ρους ενο­τή­των και κε­φα­λαί­ων με την πλη­θώ­ρα πρα­κτι­κών πα­ρα­δειγ­μά­των που χρη­σι­μο­ποι­ούν, τις ερω­τή­σεις κα­θο­δή­γη­σης και αυτο­α­ξι­ο­λό­γη­σης, την επι­κέ­ντρω­ση στην τε­χνο­λο­γία και στην ηθι­κή και στην πα­ρά­θε­ση με­λε­τών εφαρ­μο­γής που ανα­φέ­ρο­νται σε πλη­θώ­ρα κα­τα­να­λω­τι­κών και βι­ο­μη­χα­νι­κών προ­ϊ­ό­ντων, κα­θώς τέ­λος και με το ηλε­κτρο­νι­κό υπο­στη­ρι­κτι­κό υλι­κό και την πα­ρά­θε­ση εκτε­τα­μέ­νης βι­βλι­ο­γρα­φί­ας και ηλε­κτρο­νι­κών δι­ευ­θύν­σε­ων, ως πη­γών για πε­ραι­τέ­ρω με­λέ­τη και έρευ­να.» – Μά­ρω Βλα­χο­πού­λου

Ο Philip Kotler είναι δι­α­κε­κρι­μέ­νος κα­θη­γη­τής Δι­ε­θνούς Μάρ­κε­τινγκ στη Σχο­λή Δι­οί­κη­σης Επι­χει­ρή­σε­ων Kellogg School of Management του Πα­νε­πι­στη­μίου Northwestern University και θε­ω­ρεί­ται μια από τις ηγε­τι­κές φι­γού­ρες στον χώ­ρο του Μάρ­κε­τινγκ. Εδώ και σα­ρά­ντα χρό­νια, το συγ­γρα­φι­κό του έρ­γο έχει αλ­λά­ξει το το­πίο του Μάρ­κε­τινγκ πα­γκο­σμί­ως. Τι­μη­μέ­νος με δε­κά­δες βρα­βεία και τίτ­λους από σχο­λές σε ολό­κλη­ρο τον κό­σμο, είναι κά­το­χος ΜΑ από το University of Chicago και PhD από το MIT, και τα δύο στα οικο­νο­μι­κά. Ο Philip Kotler έχει μια μο­να­δι­κή δι­ε­θνή πα­ρου­σία μέ­σω των βι­βλί­ων του, που έχουν με­τα­φρα­στεί σε γλώσ­σες και των τα­κτι­κών ομι­λι­ών του ανά την υφή­λιο.

Ο Gary Armstrong έχει τον τίτ­λο του Crist W.Blackwell Distinguished Professor of Undergraduate Education στη Σχο­λή Δι­οί­κη­σης Επι­χει­ρή­σε­ων Kenan-Flagler του University of North Carolina at Chapel Hill. Έχει κά­νει τις προ­πτυ­χι­α­κές και με­τα­πτυ­χι­α­κές του σπου­δές στη Δι­οί­κη­ση Επι­χει­ρή­σε­ων στο Wayne State University στο Detroit, και το δι­δα­κτο­ρι­κό του στο Μάρ­κε­τινγκ στο Northwestern University. Ο Δρ. Armstrong έχει γρά­ψει πο­λυ­ά­ριθ­μα άρ­θρα σε με­γά­λες οικο­νο­μι­κές εφη­με­ρί­δες. Ως σύμ­βου­λος και ερευ­νη­τής έχει συ­νερ­γα­σθεί με πολ­λές εται­ρεί­ες στους το­μείς της έρευ­νας Μάρ­κε­τινγκ, της δι­οί­κη­σης πω­λή­σε­ων και της στρα­τη­γι­κής Μάρ­κε­τινγκ. Η πρώ­τη όμως αγά­πη του Κα­θη­γη­τή Armstrong ήταν πά­ντα η δι­δα­σκα­λία. Συ­νερ­γά­ζε­ται στε­νά με ομά­δες φοι­τη­τών της Δι­οί­κη­σης Επι­χει­ρή­σε­ων και έχει λά­βει δι­ά­φο­ρα πα­νε­πι­στη­μι­α­κά βρα­βεία κα­θώς και βρα­βεία δι­δα­σκα­λί­ας. Είναι ο μό­νος που βρα­βεύ­θη­κε τρεις φο­ρές με το βρα­βείο Award for Excellence in Undergraduate Teaching.


Add: 2022-05-23 17:07:55 - Upd: 2022-09-01 17:09:12