Ευτυχώς με απέλυσαν
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-238-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 2021
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Audiobook, Αρχείο για καταφόρτωση (downloadable), MP3 format
Διάρκεια: 1ω. 36λ.
Περιγραφή

Πώς η "χειρότερη” μέρα της ζωής σου μπορεί να γίνει η καλύτερη.

Έχετε δει απολυμένο να πηγαίνει γλυκά στους συναδέλφους του την ημέρα που απολύεται; Ε, εγώ ήμουν αυτός.

Ο Αρσένης Πασχόπουλος, ένας από τους πρώτους marketeers του διαδικτύου στην Ελλάδα, προσφέρει, μέσα από το προσωπικό του οδοιπορικό σταδιοδρομίας, στιγμές χιούμορ αλλά και περίσκεψης για τις προσδοκίες της επαγγελματικής σου πορείας. Μέσα από έξυπνες ατάκες περιγράφει τον κόπο που πρέπει να καταβάλεις για να βρεις τον δρόμο της δικής σου επιτυχίας –μια και, συχνά, από αλλού ξεκινάς και αλλού σε οδηγεί η ζωή– και εξιστορεί την εμπειρία μιας απόλυσης που μπορεί να φαντάζει άσχημη, αλλά, καμιά φορά, αρκεί για να σου αλλάξει απροσδόκητα τη ζωή!

Ένα βιβλίο εμψύχωσης για νέους –και όχι μόνο

Είπαν για το βιβλίο:

Ένα μικρό βιβλίο, πλημμυρισμένο από αγάπη για τον άνθρωπο, σοφία από τις εμπειρίες της ζωής και ευγνωμοσύνη για την ίδια την ύπαρξη.
Άκης Αγγελάκης Εκδότης, Συγγραφέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Συνθετικής Προσέγγισης, B & L Coach.


Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι από τους πρώτους marketeers του διαδικτύου στην Ελλάδα, με δράση η οποία ξεκινά το 1996. Είναι Managing Partner στην εταιρεία Just Online και έχει διαχειριστεί περισσότερα από εκατό έργα ηλεκτρονικού εμπορίου και internet marketing. Έχει εργαστεί σε τμήματα πολλών ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και έχει να επιδείξει 24 έτη διδακτικής πείρας σε ιδιωτικά κολέγια και  εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Είναι απόφοιτος του Deree College με ΜΑ από το Boston University. Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στο blog της Just Online αλλά και στα epixeiro.gr, socialmedialife.gr και Marketing Week.

ΔΙΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ BOOKVOICE:

https://bookvoice.gr/products/%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD


Add: 2022-01-11 14:44:01 - Upd: 2022-05-10 14:20:51