Βέρθερος
Johann Wolfgang von Goethe
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5567-20-0
Παρά Πέντε, Αθήνα, 8/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γερμανική
€ 5.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 112 σελ.
Περιγραφή

O ΒΕΡΘΕΡΟΣ, ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΑΛΧΑΪΜ….
ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΡΛΟΤΤΑ, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΆΛΜΠΕΡΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ.
Ο ΒΕΡΘΕΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΛΟΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΛΜΠΕΡΤ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ. Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΧΑΪΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΑΪΜΑΡΗ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΒΑΛΧΑΪΜ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΡΛΟΤΤΑ ΚΑΙ Ο ΆΛΜΠΕΡΤ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ.
ΑΠΟ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ. ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ….
ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ Η ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, Ο ΒΕΡΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ. ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΆΛΜΠΕΡΤ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ «ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ». Η ΚΑΡΛΟΤΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ. Ο ΒΕΡΘΕΡΟΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.


Add: 2021-12-15 15:29:22 - Upd: 2023-12-20 13:01:50