Αργότερα
Later (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-225-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 12/2021
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 446 γρ., 288 σελ.
Περιγραφή

Μερικές φορές, ενηλικίωση σημαίνει να μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τους δαίμονές σου.

Το μόνο που θέλει ο Τζέιμι Κόνκλιν είναι μια συνηθισμένη παιδική ηλικία. Όμως ο Τζέιμι δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Γεννημένος με μια αφύσικη ικανότητα, την οποία η μητέρα του τον πιέζει να κρατήσει κρυφή, μπορεί να βλέπει ό,τι δεν μπορούν να δουν οι άλλοι και να μαθαίνει πράγματα που δεν μπορούν να μάθουν οι άλλοι. Όταν μια ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης τον εμπλέκει στην καταδίωξη ενός δολοφόνου, ο Τζέιμι ανακαλύπτει ότι το τίμημα για την ξεχωριστή αυτή ικανότητά του είναι μεγαλύτερο απ’ όσο φανταζόταν.

Mια τρομακτική και συγκινητική ιστορία της χαμένης αθωότητας και των δοκιμασιών που ελέγχουν την ικανότητά μας να διακρίνουμε το καλό από το κακό, το Αργότερα είναι μια δυνατή, επίμονη και αλησμόνητη διερεύνηση της ψυχικής δύναμης που πρέπει να διαθέτει κανείς για να αντισταθεί στο κακό, σε όλες του τις μορφές.

*Ο Stephen King στα καλύτερά του*

Είπαν για το βιβλίο:

«Θαυμάσιο, με ψυχολογικό βάθος. Ο King θεωρείται ο κατεξοχήν μαιτρ του παραψυχολογικού τρόμου, με αποτέλεσμα να ξεχνάμε την ιδιοφυή ματιά του στα καθημερινά πράγματα.»
–New York Times Book Review

«Ο King έχει γράψει ένα συγκινητικό μυθιστόρημα που σε στοιχειώνει. Ένα από τα πιο φρέσκα και τα πιο τρομακτικά έργα του μέχρι σήμερα.»
–Entertainment Weekly

«Παιδιά, μην ξεκινήσετε αυτό το βιβλίο αν αύριο έχετε σχολείο. Θα σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι τα χαράματα.»
–People

«Πρώτη φορά ονειρεύεται κάποιος ένα τόσο ευφυές και σκοτεινό όνειρο σε τούτον τον αιώνα.»
–Palm Beach Post

«Ο Κινγκ είναι ένας αριστοτέχνης αφηγητής. Μαζευτείτε γύρω από τις σελίδες της λογοτεχνικής του φωτιάς και απολαύστε μια διαβολεμένα καλή ιστορία.»
–Houston Chronicle

Ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της εποχής μας. Έχει γράψει πάνω από 50 μυθιστορήματα, 200 διηγήματα και δοκίμια, με πωλήσεις άνω των 350.000.000 αντιτύπων. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Bram Stoker και Locus, από τη Βρετανική, Αμερικανική και Διεθνή Ένωση Συγγραφέων Τρόμου, με το Μετάλλιο Διακεκριμένης Συνεισφοράς στα Αμερικανικά Γράμματα και με το Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών των ΗΠΑ, ενώ τo 2016 τιμήθηκε από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για το Σύνολο του Έργου του. Το 2018 του απονεμήθηκε το σπουδαίο λογοτεχνικό βραβείο PEN. Πολλά από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο Κινγκ ζει στο Μπάνγκορ του Μέιν με τη σύζυγό του, τη μυθιστοριογράφο Τάμπιθα Κινγκ.


Add: 2021-12-09 14:16:39 - Upd: 2021-12-09 14:16:39