Καυτοί Μεγιστάνες
The Wealthy Greek's Contract Wife, The Italian Duke's Virgin Mistress, Marriage: To Claim his Twins (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-881-2
Bell / Χαρλένικ Ελλάς, Αθήνα, 10/2021
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 448 σελ.
Περιγραφή
Οι αδελφές Γουέραμ θα συναντήσουν τρεις συγκλονιστικούς άντρες που θ’ αλλάξουν για πάντα τις ζωές τους…
 
 
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
Με τα τελευταία χρήματα που της απομένουν, η Λίζι Γουέραμ έρχεται στην Ελλάδα για να διεκδικήσει την περιουσία που της ανήκει. Όμως βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: ο βαθύπλουτος Φίλιππος Κοσμίδης όχι μόνο δε σκοπεύει να της παραχωρήσει μερίδιο, αλλά ισχυρίζεται κιόλας ότι εκείνη του χρωστά ένα υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση! Ο άντρας αυτός είναι αδίστακτος –και τόσο εντυπωσιακός που μοιάζει με αρχαίο Έλληνα θεό… Ο Φίλιππος αδιαφορεί για τη δακρύβρεχτη ιστορία της Λίζι. Τι κι αν είναι απένταρη και δεν έχει πού να μείνει; Μπορούν να λύσουν τη διαφορά τους με άλλο τρόπο: μ’ ένα γάμο σκοπιμότητας!
 
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ
Η Τσάρλι Γουέραμ αναλαμβάνει την αποκατάσταση ενός ιστορικού κήπου σε μια μικρή πόλη της Τοσκάνης, γιατί χρειάζεται απεγνωσμένα τα χρήματα. Ωστόσο, ο άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να συνεργαστεί, ο εντυπωσιακός δούκας Μάρκο ντέλα Στρότσι, είναι απίστευτα απαιτητικός –και όχι μόνο σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιμένει πως η Τσάρλι πρέπει να βελτιώσει την άχαρη εμφάνισή της, επειδή αδικεί τον εαυτό της και την καλλιτεχνική της φύση! Και όταν τελικά εκείνη ενδίδει στις πιέσεις του, μεταμορφώνεται σε μια εκθαμβωτική γυναίκα. Μια γυναίκα την οποία ο Μάρκο θέλει οπωσδήποτε να κάνει δική του!
 
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ
Η Ρούμπι Γουέραμ παθαίνει σοκ όταν αντικρίζει τον Αλέξανδρο Θεοτοκάτο στην πόρτα της. Ο πα-νίσχυρος εφοπλιστής ανακάλυψε τυχαία πως η νύχτα πάθους που μοιράστηκαν πριν από έξι χρόνια είχε τις συνέπειές της –και τώρα, είναι αποφασισμένος να πάρει τους δίδυμους γιους του μαζί του στην Ελλάδα! Παρ’ όλο που ο Άλεξ εξακολουθεί να ασκεί πάνω της την ίδια παράφορη έλξη, η Ρούμπι φοβάται μήπως χάσει τα παιδιά της κι έτσι, του δηλώνει πως, αν θέλει τους γιους του, πρέπει να την παντρευτεί. Μόνο που η μπλόφα της δεν πιάνει· ο Αλέξανδρος δεν έχει αντίρρηση για το γάμο… αλλά θα γίνει με τους δικούς του όρους!

Add: 2021-11-09 13:19:10 - Upd: 2024-02-27 10:38:53